2015. november 23., hétfő

A legtrendibb adventi naptárak itthonról és a nagyvilágból

Észrevétlenül elsuhant a november. Alig van egy hét belőle hátra és itt a december, és ezzel együtt az adventi időszak. Egy kedves szokás az adventi naptár készítése és a napok múlásával a csomagok bontása. De ez nem csak az édességről szól. Elég egy napindító idézet vagy egy kedves kívánság annak, akit szeretünk. Egy apró figyelmesség, egy gesztus. Egy jelzés, hogy várjuk a karácsonyt és mindezt együtt tesszük. Hoztunk nektek pár megoldást, hogy ki tudjátok választani, melyik áll a legközelebb a ti szívetekhez.


Nagyon kedves megoldás, ez a pasztell színű városka, amit könnyebben elkészíthetsz otthonra, mint gondolnád. Egy színes nyomtató kell hozzá, mert a házakat ingyen le tudod tölteni a forrás linkre kattintva. Készíts idén mesevárost!

Egyszerű alapanyagok - és mégis milyen szép a végeredmény! Pár fajta szalag, biléta, csengettyű és pompom. És az oly sokoldalú papír guriga :)

Dekorszalag imádók figyelem: itt a ti naptárotok! Csipeszre fel :)

Ha épp benne vagytok egy lakásfelújításban vagy épp most vagytok túl rajta, akkor biztos megdobban a szívetek ennek a vízvezeték szerelésnél használatos rézcsöves megoldás láttán. 

Van otthon egy kandalló párkányotok? Vagy esetleg szabaddá tudtok tenni egy polcot advent idejére? Ha igen, akkor ez a faházas megoldás a tökéletes. Nem mondjuk, hogy gyors és egyszerű, de annyira kedvesek ezek a kis házikók, nem?

Fenyő illatot ugyan nem hoz a lakásba ez a fa, de a látványa kárpótol az illat hiányáért. Ráadásul kettő az egyben: adventi időszakban naptár, karácsonykor karácsonyfa.

Ez a léc karácsonyfa szintén nagyon dekoratív, természetes hatása miatt behozza a külvilágot a nappalinkba.

Ugyan ez egy kész fiókos fácska, de a dekorálás miatt megér egy említést. Színes, változatos, csillogó - mégsem giccses.

Ahogy közeledünk a karácsonyhoz, egyre inkább eltölti a szívünket a boldogság és a szeretet. Úgy lesz ez a kalendárium egyre fényesebb és sugárzóbb.

Karácsonykor miért gondolkodnál kicsiben, ha nagyban is teheted? És miért lenne más ez, ha adventi naptárról van szó? Íme egy fantasztikus megoldás Svájcból, egészen pontosan Gengenbach városából. Itt a városháza épületére vetítik ki a kalendáriumot.

Végezetül lássuk a másik végletet: íme egy zsebben is könnyedén elférő adventi naptár - gyufás dobozból. Csak győzzük megállni, hogy nem tüntetjük el egyszerre belőle a 24 napi nasit!

Legyen szó minden napi kedves üzenetről, édességről vagy csupán visszaszámlálásról - készülj te is az adventi időszakra naptárral.

Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig