2015. november 27., péntek

Izgalmas adventi gyertyatál

Vasárnap meggyújthatjuk az első gyertyát az adventi koszorún. Idén egy olyan ötletet, megoldást szeretnénk Nektek mutatni, melyet Ti is könnyedén elkészíthettek otthon, pár apró kellék bevonásával. Mesés gyertyatálat alkothattok, a korábbi klasszikus koszorúkkal ellentétben, teljesen szabadon variálható formában! Gyertek, tartsatok velünk, inspirálódjatok, majd készítsétek el saját, csodásan egyedi adventi gyertyáitokat!
Ennek az adventi gyertyatálnak az elkészítéséhez a következő dolgokra lesz szükséged: 4 db üveg, 4 szál gyertya, zöld leveles ág (pl: rozmaring is lehet), karácsonyfa díszek (harangok, csillagok), szalagok, és papír, amiből kivághatod a számokat az üvegre.

Először tedd bele a gyertyát az üvegbe. Rögzítsd erősen, mert amikor ég, stabilan kell állnia! Köss az üveg nyakára egy keveset a zöld ágból.A nyomtatott papírból (pl. egy régi kiadvány lapjaiból) vágd ki az üvegekre a sorszámot. Az üvegre legegyszerűbben kétoldali ragasztóval ragaszthatod fel a számokat!


 

Köss masnikat az üvegek nyakára, és dekoráld karácsonyi díszekkel a kompozíciódat! Használj egymáshoz színben és formában illő díszeket!A képen látható adventi gyertyatál kompozíció minden elemét a KIKA áruházakban szereztük be!


Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig