2015. november 20., péntek

Megtaláltuk az idei karácsony kabaláját!

Már bizonyára ti is észrevettétek, hogy a bejegyzéseinkben sorra feltűnnek kedves, aranyos manók, melyek hol az adventi gyertyák társaságában díszítik a kandallópárkányt, hol a vendég bloggerünk kezében pihennek. Ezért hát az jutott az eszünkbe, hogy mit szólnátok hozzá, ha az idei karácsony szimbólumai ezek a manók lennének? Tartsatok velünk a télapó és télanyó világába és engedjétek meg, hogy bemutassuk nektek ezeket a mulatságos, süveges figurákat.


Akkor lássuk sorban. Elsőként itt vannak ők, akik vigyázzák az adventi gyertya fényét.

Vagy díszítik a dohányzóasztalt.

Esetleg ez a kócos szakállú a kedvencetek?

Mit szóltok ehhez az állítható lábú pároshoz?

Lehet, hogy ez a kedves manó nem csak pihe-puha, ölelgetni való kivitelben létezik? Hát igen, íme a porcelán változat. De mi azért továbbra is szeretjük.

És ha már kemény külső, akkor itt ez a réz színben pompázó páros, műkőből.

Vagy íme két kobold kerámiából, len szakállal.

Reméljük, ezek a manók, télapók és télanyók nem csak a gyerekek kedvencei lesznek, hanem ti is velük dekoráljátok idén télen az élettereiteket. Ráadásul ma és holnap 20% kedvezménnyel juthatsz hozzájuk sok egyéb adventi és karácsonyi termékkel egyetemben.

Ha viszont a hagyományok rabja vagy, tudunk ajánlani számodra csodálatos angyalkákat, rénszarvasokat, mókust, őzet vagy madárkát. De megtalálod a kínálatunkban a tradicionális diótörő figurát vagy a karácsonyi vonatot is.

További ötlet ajándékokat rejt ez az ajándék katalógus, lapozz bele!
Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig