2015. november 5., csütörtök

Ötletes adventi gyertya megoldások

Közeleg az advent, és mi már nagyon vártuk, hogy készülődjünk, Ti is? Elsőként szerezzünk be, a négy adventi hétvégén meggyújtásra kerülő gyertyát, mécsest és tartókat, ha szükséges. Szándékosan nem mondunk adventi koszorút, hiszen rengeteg lehetőség kínálkozik a gyertyák elrendezésére. A következő hetekben fogunk nektek mutatni egy varázslatos összeállítást, amelyet ti magatok is könnyen elkészíthettek, de addig is tartsatok velünk és nézzünk pár, készen kapható változatot.


Ez a könnyed, szinte légies fenyőfa nagyon elegáns a pici, fa csillagokkal feldíszítve.

Nagyon szépen mutat egy egyszerű, fehér tálcán ez a négy, üvegbe öntött gyertya. A hetek sorszámát a fehér szívekre írhatjuk rá.

Ehhez a gyönyörű, rusztikus látványhoz csak egy szőlővesszőkből fonott koszorú alapra van szükségünk és négy egyszerű mécsestartóra.

A karácsony a szeretet, a melegség és a boldogság ünnepe. Miért ne díszíthetnénk fel ezt a romantikus mécsestartót fenyőágakkal és üveg gömbökkel és máris kész az adventi gyertyasor.

Semmi baj nem érhet bennünket, ha karácsonyi manók vigyázzák a család boldogságát és őrzik az adventi fényeket.

Ha tükör elé állítod a gyertyákat, megduplázhatod a fényeket, megsokszorozva ezzel a hatást - köszönhető ez az arany fémes csillogásának és a gyertyalángnak.

Ezekből a gyönyörű mécsestartókból is összeválogathatunk négyet kedvünk szerint. 


De a legegyszerűbb dolgunk akkor van, ha választunk négy szép, egyszerű, fehér gyertyát és azokat díszítjük fel a hangulatunknak megfelelően. A számokat dekupázs technikával felírhatjuk az oldalukra vagy egy szép szalaggal felköthetjük rájuk. Csak a fantáziánk szabhat határt.

Végezetül még egy fantasztikus hír: a KIKA Magyarország üzleteiben a hétvégén minden adventi és karácsonyi terméket 20% kedvezménnyel vásárolhattok meg. Így még könnyebb lesz összeállítani az adventi koszorútokat! 

További ötleteket találsz az ajándék katalógusban.
Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig