2015. december 3., csütörtök

Karácsony Kika módra - a Saját Otthon Projekt blog szerzőinek szemével

A sajátotthonprojekt blog szerzői Venczel Klaudia, és Schulz Veronika a napokban ellátogattak a budapesti Kika Deco üzletébe, és feltérképezték lakberendezési és gasztronómiai szempontból a karácsonyi kínálatot.  Mit is találtak? Gyertek, tartsatok velünk és meglátjátok!


A lakberendezés oldaláról tekintve, idén a Kika színekkel meghatározott hangulatok köré építette a karácsonyi dekort és így szinte mindenki megtalálhatja a neki tetsző vonalat. Nekünk legjobban az ezüstös-fehér „Kandis” és a fahéjas-réz „Zimt” fantázianevű kollekció tetszett.

A „Kandis” kollekció pontosan megfelel az idei évre jellemző karácsonyi trendnek és bártan ajánlom otthonra. Ráadásul a fehér és az ezüst jól kombinálható lesz akár több éven keresztül más színekkel, így érdemes beruházni pár csodaszép új díszbe, dekorációba! 

A „Zimt” kollekció pedig az idei év egyik divatszínét, a rezet hivatott az ünneplésbe bevonni. Csillogása szuperül emeli az ünnep fényét.Ha figyelünk az árnyalatokra, akkor remekül tudjuk a különféle fémes árnyalatú kiegészítőket egymáshoz hangolni.


Karácsonykor fontos szerephez jutnak a díszpárnák, mert egy-egy darabbal könnyen karácsonyi hangulatot varázsolhatunk otthonunkba úgy, hogy közben a pénztárcánk vonalaira is ügyelünk.
Gasztronómia szempontból pedig kíváncsiak vártuk, hogy milyen új trendeket találunk a tálalás, vagy gasztro-dekorálás szempontjából. A karácsonyi asztal terítésénél idén is lehetőségünk van a már megszokott színeket kombinálni, az arany és a fehér összeegyeztethetőségét jól illusztrálja az áruházban feldíszített asztal:Érdemes elgondolkodni a szalvétagyűrű használatán, könnyen igazi ünnepi hangulatot varázsol:


A Zsolnay étkészletek tökéletes választásnak bizonyulnak. Egyszerű és elegáns, mégis letisztult:


A 22 részes Fondue szett használatával egy kis plusz vidámságot csempészhetünk az ünnepekre. Szinte látom magam előtt, ahogy a család körbeüli az asztalt és együtt eszegetjük az apró falatokat és mindent belemártogatunk mindenhova:

Illetve ne feledkezzünk meg a karácsonyi süteményekről sem. Ez a karácsonyfa alakú, szilikonos süteményforma remek választás, nem kell sütőpapírral bajlódni, mert a kész süteményt egyszerűen kinyomjuk a formából:


A nagy kedvenc, pedig ez az édes, kislányos étkészlet. Nem feltétlenül a karácsony jut elsőre eszünkbe róla, de tökéletes kiegészítőkkel az ünnepi asztal dísze is lehet:


Látogassatok el a KIKA Deco belvárosi üzletébe, vagy valamelyik nagyobb KIKA lakberendezési áruházba, ahol az általunk is bemutatott termékeken kívül sok más csodás kiegészítőt találtok az ünnepekre! Szép és örömteli készülődést kívánunk Nektek!Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig