2016. január 20., szerda

A legszebb fekete-arany kiegészítők - Edina, a Kisflanc blog írója szerint

Ilyenkor télen, sokkal több időt töltünk bent, mint kint, főleg ezekben a roppant mínuszokban. Ez az az idő, amikor több figyelmet fordítunk otthonunk csinosítására, szebbé tételére. Mostani bejegyzésünkben, Kukla Edinát, a kisflanc blog íróját kérdeztük meg, hogy neki, mint lakberendezőnek mik a kedvenc januári kika termékei, melyek azok a kiegészítők, melyekkel ő is szívesen dekorálná otthonát!Nekünk, lakberendezőknek olyanoknak kell lenniük, mint a kaméleonoknak. Sokféle lakberendezési stílust kell ismerniük, hozzájuk megfelelő színeket és azok kombinációját kell ajánlani. Erős beleérző képességet kell kifejlesztenünk, ahhoz, hogy mindenkinek a saját világára ráérezzünk és segíteni tudjunk a lakás tervezésénél, dekorációk kiválasztásánál vagy bútorok megvételének döntéshozatalánál. Az önbizalmon túl, meg kell tanulnunk azt is, hogy kizárjuk a saját favoritjainkat.

Ez néha nehéz, mert igen, nekünk is vannak saját kedvenceink, sőt minket még az a veszély is fenyeget, hogy jóval hamarabb cserélünk ki bármit az otthonunkban, mert a sok keresgélés és újdonságok utáni kutatásban elcsábulunk, mert megkedvelünk új bútorokat vagy dekorációs tárgyakat.

Most azt mutatom meg nektek, hogy a KIKA áruházból mit vásárolnék meg saját részemre. Nekem talán azért van könnyebb dolgom, ha a lakáson változtatni kell, mert követtem azt az elméletemet, miszerint a térhatároló elemeket és a nagyobb bútorokat a semleges, natúr színpalettáról választottam, így, ha szezonálisan frissíteni szeretnék a látványon, újabb színeket szeretnék magam körül látni, akkor a dekorációk segítségével ezt könnyedén meg tudjam oldani. Eddig ez működött nálam, próbáljátok ki Ti is! 

Több helyiségen keresztül haladva választásaim, a mostani téli szezonra a következők lettek:

A kanapén a párnákat, geometrikus, fekete-fehér mintázatúakra cserélném.


A délutáni olvasgatásokhoz puha takarót választanék, mely látványra is élményt nyújt, annyira szép.
A takaró mellé a kényeztetés fokozásához gyertya is jár, a Basic SPA gyertyát dobom a kosaramba.

Pár fekete-arany színű mécsestartót is elhelyeznék a lakásban, például, a galériára vezető lépcsőn végig kitennék egyet-egyet. Így a még mindig korai sötétedés után is kapok egy kis aranyos ragyogást.

A hálószobában az éjjeli asztalkák felett az ezüst keretes kör alakú tükröket szívem szerint most aranyra cserélném.Az imádott aranyos fényemhez pedig 12 darab Vintage izzót szeretnék lecserélni az étkező asztal feletti csilláron.Végül pár fekete lábtörlőt is választanék a bejáratok elé, így azok is be lennének kapcsolva a belső dekor frissítésébe és összekötik kicsit a kintit a bentivel. 
Az én választásaimat most megismertétek, remélem, tetszett! És Ti? mit választanátok, mivel frissítenétek fel otthonotokat? Szerintem, látogassatok el a Kika áruház honlapjára és válogassatok kedvetekre!
Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig