2016. január 6., szerda

A rendrakás 5 aranyszabálya

Ilyenkor év elején, lehet, hogy a fogadalmak miatt, de az is lehet, hogy az időjárás okozta bezártság miatt könnyebben vesszük rá magunkat arra, hogy rendrakásra, rendszerezésre. Összegyűjtöttük most Nektek a rendrakás 5 aranyszabályát, melyet ha betartotok, sokáig élvezhetitek a munkátok gyümölcsét! A szabályokat igyekeztünk általános érvényűre venni, használhatjuk őket a ruhás szerkényünk, az íróasztalunk, a konyhánk vagy a lakás bármely pontjának a rendszerezésénél, gyertek, tartsatok velünk!1. Ülj le, és tervezd meg a rendrakást! Nagyon sok táblázat, útmutató áll már a segítségedre, ha nem töltöd le őket, vagy nem nyomtatod ki, vess rájuk egy pillantást, hátha találsz pár okos tippet!


2. Ürítsd ki teljesen a kiszemelt célbútort, szekrényt, íróasztalt. Mindent, de tényleg mindent pakolj ki belőle!
3. Válogasd szét a kipakolt dolgokat. 
- Mi az, amit mindenképpen visszaraksz? 
- Mi az, ami jó, de már nem használod, viseled? Tedd félre adománynak, vagy add el!
- Mi az, ami nem kerül vissza?

Ha segítség kell a ruhák szétválogatásánál, ez a táblázat remek támasz lesz!


4. Mielőtt visszapakolnád a dolgaidat, tegyél be elválasztókat a fiókokba, kosarakat, extra tárolókat, hogy még áttekinthetőbb legyen az új rend! 5. Pakolj vissza és gyönyörködj az eredményben! Most pedig megérdemelsz egy jó teát és egy sütit!
Ha a rendrakáshoz bármilyen kiegészítőre vagy tárolóra lenne szükséged, gyere nézz be bármelyik kika áruházba szombaton, január 9-én, mert minden termékünk 13% kedvezményt biztosítunk!
Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig