2016. január 18., hétfő

Kreatív képek, amiket te is könnyen elkészíthetsz

Néha a kreativitás egy apró ötlettel indul el. Nem kell más hozzá, mint egy hiányérzet, hogy dekoráció után kiált egy falfelület vagy egy bútordarab. Aztán felbukkan egy apróság, egy váratlan inspiráció. És onnantól nincs megállás: addig nem nyugszunk, amíg meg nem valósítjuk azt. Most hoztunk nektek 5 egyszerű fali képet, amellyel te is feldobhatod a nappalid vagy hangulatossá varázsolhatod a hálószobád.Dekorálj konyhai eszközökkel. Főzés közben eszedbe sem jutna, milyen csodás konyhai textúrák érhetőek el ezekkel az eszközökkel. Készíts velük lenyomatot és tedd ki a falra. Egy egyszerű üveg képkeretet javaslunk hozzá, aminek a hátterét textillel vond be. Senki nem gondolná, hogy ezeket a nyomatokat krumplinyomóval, villával, reszelővel, dugóhúzóval vagy derelyeszaggatóval készítetted!

Rakj fotót a falakra. Egyszerűbb dolgod van, ha ilyen több darabos, galéria képkerettel dolgozol. De heti tervezőt is könnyen varázsolhatsz belőle, Anita videója segítségével. De ha a 8 képet kevésnek érzed, dekorálj 18 fotókeretes galériát.

Most pedig vegyünk egy üres festővásznat és varázsoljunk abból három érdekes dekorációt. Nemrégiben bemutattuk már nektek, hogyan készíthetsz a karácsonyi izzósor, egy kis fekete festék és ecset felhasználásával különleges, világító csillagképet.

Végy pár zsírkrétát, egy hajszárítót és máris készülhet ez a kreáció. Minél több színnel dolgozol, annál szebb lesz a végeredmény. Akár használt, dirib-darab krétákkal is dolgozhatsz. Gyönyörű hatást érhetsz el, ha a zsírkrétákat színátmenetesen egymás mellé ragasztod, megdöntöd a vásznat és és hagyod, hogy a hő hatására megolvadó színek összefolyjanak. 

Esetleg szeretnél egy ilyen keleties stílusú faliképet? Nagyon egyszerűen elkészítheted. Az üres festővásznon kívül egy éles késre vagy szikére van szükséged.

Ezzel az 5 egyszerű ötlettel bátran nekivághatsz egyedi képet készíteni a falra.
Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig