2016. január 11., hétfő

Újévi vágyak, fogadalmak - most tényleg átrendezem a lakást

Az újévi fogadalmakkal is úgy vagyok, mint a szilveszteri bulival: jó, de minek? Dia vagyok, a Masni Dekoráció bloggere, és most leírom Nektek, hogy én személy szerint, újévkor sosem teszek semmilyen fogadalmat, hanem, ha valamin tényleg változtatni szeretnék, akkor azt igyekszem végiggondolni, és lépésenként beleépíteni az életembe, akkor, amikor elhatározom. Nem várom ki az év végét, vagy év elejét, hogy belevágjak egy új projektbe. Életem központi része a otthonunk és annak dekorálása, alakítása, átrendezése is. Elárulom Nektek, hogy mi mindenre vágyom, és mi mindent tervezek az elkövetkező 1-2 évben megvalósítani, és mi minden az, amivel szeretném még szebbé varázsolni a környezetemet! Jöjjenek hát az én, új évtől független vágyaim, fogadalmaim!Első tervem, hogy szerzek egy fotelt. Van most is egy, örökölt, és csinos darab, de nem kényelmes. Nagyon szeretnék egy nagy füles fotelt, amiben elidőzhetnék. Ez persze egyelőre utópia, mert nincs olyan napszak, amikor üldögélni tudnék, de most megfogadom, ünnepélyesen, hogy újra leülök és átgondolom, hogy hogyan rendezhetném át újra a nappalit, hogy elférjen egy csodás fotel! És persze teremtek időt is az üldögélésre :).


A második nagy vágyam, amit nagyon hasznosnak tartanék, az egy multifunkciós éjjeli szekrény lenne. Nálunk tilos bármilyen sugárzó kütyü, laptop, tablet, telefon a hálóban, elsősorban könyvek tornyosulnak, játékok gyűlnek, alvós állatok maradnak, orrcsepp, zsepi, kézkrém, és minden egyéb kincs és hasznos dolog gyűlik a fejem mellett. Egy kupacban. Jó lenne egy fiókos, polcos darab, melyben elrejthetem a kupac egy részét.


Ha már a hálóban járunk, akkor jöjjön a hálóhoz kapcsolódó másik fogadalmam: frissíteni fogom az ágynemű szetteket, és sok vidám színt viszek a négy fal közé. Nem, nem vadulok be, csak finoman, diszkréten, jó kedvűen. Imádom a párnákat - bár párna nélkül alszom - de a látványuktól egyszerűen bárhol-bármikor közéjük vetném magam, mint egy gyerek :).


A következő vágyam egy olyan étkező, mely variálható, azaz egy jó kinyitható asztal van a közepén és körben különböző székek sorakoznak. Szeretek vendégül látni, és örülök, ha minél többen ülünk az asztalnál. Hétköznap csak hárman vagyunk, így egy 10 személyes asztalt kicsit túlzásnak érzek, bár tény, hogy evésen kívül sok mindenre használjuk még az asztalt. Dolgozunk, rajzolunk, vágunk, ragasztunk, szerelünk az asztalnál. A székek pedig… Álmom pár szép design darab, de csak egy-egy, végeredményként egy kusza összhang.


Köszönöm, hogy velem tartottatok, és mivel ilyen szépen végigolvastátok a cikket, megérdemel mindenki egy jó teát, kávét, ki mit szeret, mivel indítja a hetét, hétfőjét!

Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig