2016. január 8., péntek

Uralkodj az íróasztal káosza felett

Most, hogy az 5 aranyszabályt elárultuk nektek, amellyel rendet teremthettek magatok körül, nézzük a gyakorlati megvalósítást. A napunk jelentős részét a munkahelyünkön, az irodában, az íróasztalunknál töltjük. Így az egyik legfontosabb, hogy az időnk ne a papírok, tollak vagy tűzőgép keresgélésével teljen el, ezért elsőként kezdjük a rendrakást az irodában.


Első és talán legfontosabb helyszín a munkaasztalunk. Minél több fiókja, rekesze van, annál jobb. A fiók és a szekrényajtó ápol és eltakar...De legyünk alaposak és ne söpörjük a szőnyeg alá a problémát, vagyis ne csukjuk rá a szekrényajtót a rendetlenségre. Jöjjenek az asztali rendszerezők, elsőként a dossziék.


Ha nincs elég fiókunk, akkor helyette dobozok, kosarak is megteszik. Méretben, színben, alakban hatalmas a lehetőségek tárháza.
dobozok - rengeteg színben, például fehérben, lilában, virágosban, sárgában
Aztán következzék az asztal a sok apróságnak: ceruzák, tűzőgép, cellux. Legyünk bátrak, akár konyhai kiegészítőket, üvegeket vagy poharakat is használhatunk erre a célra. Vagy szép kosarakat újfent.
Szükségünk van egy praktikus rendszerezőre, ahol nyomon tudjuk követni a feladatainkat. Lehet ez mágnestábla, parafatábla vagy ez a krétás-akasztós-tárolós megoldás.

Egy tiszta irodában szükség van egy papírkosárra, esernyőtartóra és az újságtartó sem árt. Bár ez utóbbiban akár napi aktuális anyagokat is tárolhatunk, hogy mindig kéznél legyenek.


 

És ha jó munkát végeztünk, végezetül marad egy falfelület, ahová csak úgy tegyünk három polcot és dekoráljuk minimál stílusban.

A kiegészítőket és tárolókat  bármelyik Kika áruházban megtalálod, ahová január 9-én (szombaton) érdemes betérni, mert minden termékünkhöz 13% kedvezménnyel juthattok hozzá!
Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig