2016. február 4., csütörtök

A jó világítás alapja a megfelelő lámpa

Most, hogy megismerkedhettünk a tökéletes világítás 5 alappillérével, már csak a megfelelő lámpát kell beszereznünk. Ami továbbra sem egyszerű feladat, ezért három részre bontjuk a lámpákat: elsőként a csillárokkal, mennyezeti lámpákkal, függesztékekkel foglalkozunk, aztán az asztali lámpák közt válogatunk, míg végül állólámpából rakunk össze egy csokorra valót. Igyekszünk úgy választani, hogy az is megtalálja az álom lámpáját, aki a modern világítási eszközök rajongója, de a klasszikus, esetleg az örök darabok szerelmesei sem hagyjuk cserben. Következzen hát a kínálatunk!


1.) Csillárok, mennyezeti lámpák, függesztékek - azaz minden, ami a plafonról lóg le. Elsőként ez a modern lámpa, amelyet mélyen belógatva a dohányzóasztal vagy éjjeliszekrény fölé, már-már asztali lámpának minősül. Majd az időtálló darab, amely minden lakásban jól mutat. Aztán következzék a hagyományos verzió, a kristály csillogásával.2.) Asztali lámpák. Kezdjünk az örök darabbal, amely ezúttal egyben klasszikus is a fehér lámpaernyő és a sötétbarna fa kombinációjának köszönhetően. A másik lámpa egyértelműen modern.


3.) Állólámpák. Lássuk sorban a tippeket modern, kortalan és megunhatatlan verziókra.Végezetül két termékcsalád, amelyből egyaránt választhatunk csillárt, mennyezeti lámpát, állólámpát vagy asztali világítást, sőt, akár falikart is - tökéletesen összehangolva ezzel a lakóterünk világítását.


És most, hogy már tudjuk, melyik a kedvenc lámpánk, még egy jó hírrel tudunk szolgálni: pénteken és szombaton ugyanis minden lámpára 20% kedvezmény vonatkozik a Kika Magyarország áruházaiban. És ha már ott járunk, ne hagyjuk ki a 15%-os akciót a konyhai és háztartási eszközökre vonatkozóan!
Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig