2016. február 25., csütörtök

A tökéletes nappali titka

A lakásban az élet központi helye a nappali. Itt gyűlik össze a nap végén a család, ide érkeznek a vendégeink, itt pihenjük ki a hét fáradalmait egy vasárnapi ebéd utáni ejtőzéssel. A nappali fontos hely. Ezért az is fontos, hogy hogyan lakjuk be a teret magunk körül. A kanapé nagy helyet foglal, könnyen lehet, hogy nem a legkedvesebb, hanem a mindig útban levő bútordarabként gondolunk rá. A fotel kényelmes, praktikus ülőalkalmatosság, kivéve ha folyton átesünk rajta. A dohányzó asztal dekoráció és használati tárgy egyben - már ha a megfelelőt választjuk. Így most hozunk nektek pár ötletet, hogyan  rendezd be a teret a nappaliban, főleg ha hely szűkében vagy.
Elsőként lássunk egy nagyon jól összeszedett elrendezési rajz gyűjtést. Ebből könnyen kiválaszthatjuk a nappalink mérete, alakja és a bútorozottsági igényünk szerinti legmegfelelőbb verziót.

Ha a nappalink központi eleme a média fal, akkor feltétlenül válasszunk egy minden igényt kielégítő szekrénysort. Így nem csak a tévé és a hangtechnika kap helyet, de a könyveknek, dísztárgyaknak is megtaláljuk a helyét a polcokon és a szekrényekben.


Ha nincs hely fotelnak, válasszunk vastag szőnyeget.
A nehéz, masszív kanapét tökéletesen kiegészíti a két légies fotel - anyaguk és mintájuk összeköti őket.

Ha pici a nappalink és csak egy kanapé fér el benne, akkor se essünk túlzásba, nehogy összenyomja a teret a túlméretezett bútordarab. Légies, szinte lebegő vagy átlátszó dohányzóasztallal tágíthatjuk a teret. 

Mindehhez ezen a hétvégén minden ülőgarnitúrát 15% kedvezménnyel vásárolhatsz meg a kika Magyarország áruházaiban. És most, hogy a már meg vagyunk a nagy darabokkal, nincs más teendőd, mint dekorálni. Ebben lesz segítségedre Szilva, a szilvalészilvuplé bloggere, aki három asztaldíszt készít el, valamint Emese, a dekorella.hu blog írója, aki a kiegészítők otthonteremtő erejéről ír. És ne feledd, egy szép takaró is lehet akár tökéletes kiegészítője a nappalidnak.
Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig