2016. február 9., kedd

Ingyen letölthető valentin-napi kedvességek

Egy igazán különleges meglepetéssel készültünk most Nektek, mellyel teljesen egyedivé varázsolhatjátok valentin-napi meglepetéseteket a párotoknak! Egy reggeli tea az ágyban, egyedi címkével, vagy egy egyedi szerelmes kártya? Csodás lenne, ugye? De persze nem csak párotokat, hanem minden szeretteteket elkényeztethettek vasárnap, üzenjetek egyedi teafilter felirattal, vagy egy elrejtett lappal. A szeretet, sok-sok apró figyelmességtől és őszinteségtől lesz valódi, ne szalasszatok el egyetlen alkalmat sem, mondjátok minél többször azoknak, akiket a szívetekben hordtok, hogy szeretitek őket!
Első lépésben letölthetitek az általunk készített grafikákat, melyekkel tényleg nincs több dolgotok, mint kivágni, és használni őket. Piros színűben és színes kivitelben is elkészítettük, nézzétek meg, hogy Nektek melyik tetszik jobban, és használjátok azt - vagy mindkettőt, ha nem tudtok dönteni :). Nyomtassátok ki a grafikákat, majd vágjátok ki őket.Piros teafilter lapok - kattints a képre, és mentsd el másként!

Színes teafilter lapok - kattints a képre, és mentsd el másként!


Piros kártyák - kattints a képekre, és mentsd el másként!
Színes kártyák - kattints a képekre, és mentsd el másként!

Második lépésben pedig eláruljuk, hogy ezen az oldalon elkészíthetitek teljesen egyedi szófelhőtöket, mely azokból a szavakból áll majd, amiket Ti választotok ki, és olyan formájú lesz, amilyennek Ti tervezitek meg. Ha kell egy kis segítség a program használatához, akkor nézzétek meg ezt a videót:
Jó készülődést Nektek!


Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig