2016. február 16., kedd

Tél végi kedv-turbozó, pihe-puha bojtos takaró

Csak nem akarózik ez a fránya tél elmúlni, az időjárás annyira szomorkás, esős, hogy legszívesebben mi most elmennénk téli álmot aludni, hogy majd a madárcsicsergős tavaszban ébredhessünk fel. Na, de ilyet nem lehet, így valahogy csak ki kell bekkelnünk ezeket a napokat is, és erre van most egy csodás ötletünk! Kényeztessük magunkat, dobjuk fel nappalinkat, kedvünket egy bojtos pihe-puha takaróval!
Szerezzünk be egy nagyon-nagyon, de még annál is pihe-puhább takarót, és varrjunk rá bojtokat. Ezeket a kis bojtokat roppant egyszerű elkészíteni, egy esti közös filmnézés alatt 10-esével gyárthatjuk őket. Egy takaróra jó pár kell, így lehet, hogy pár esténk rámegy, de megéri, hiszen mind a végeredmény, mind pedig barátnőink elismerő pillantásai kárpótolnak majd minket a sok tekerésért :)!

Tehát, szükséged lesz egy nagy gombolyag fonalra, egy fakanálra és ollóra. 

Tekerj kb. 20-25 tekerést a fakanálra. 


Fűzz át alatta egy 15 cm-es fonal darabot, kösd meg szorosan.

Húzd le a fakanálról a tekercset és vágd félbe.


Köss "fejet" a bojtodnak és frizírozd csinosra.


Majd varrd fel őket 15 cm távolságban a takaró szélére körben.


És már élvezheted is a csodás új bojtos takaródat!

Ha kedvet kaptál a takaró elkészítéséhez, de nincs otthon megfelelő puha takaród, akkor gyere, látogass el most hétvégén valamelyik kika áruházba, és válassz plédet kedvedre, mert minden lakás textília, lakás dekoráció 15% kedvezménnyel kapható!

Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig