2016. március 10., csütörtök

Készülj velünk a Húsvétra!

Észrevettétek, hogy rohan az idő? Szinte még most volt karácsony, aztán alig telt el a január, amit környezetünk felfrissítésével töltöttünk, valamint a február, amikor még utoljára jól beburkolóztunk egy meleg plédbe és máris itt a március. Már nyílnak a virágok a kertben (de a nappalinkban mindenképp) és elkezdhetünk készülni a Húsvét megünneplésére. Öltöztessük tavaszi dekorációba lakásunkat, hátha a hőmérő higanyszála is elindul végre felfelé :)A kellemes pasztell színek melegséggel töltik el a szívünket. A legjobb pedig az, hogy fantasztikusan passzolnak egymáshoz, így nem kell lerakni a voksunkat egyik-másik mellett.

Ezek a mécsestartók fantasztikusan mutatnak minden asztalon, de akár fel is akaszthatod őket egy faágra, behozva ezzel a természetet a lakásodba. A gyertya lángja kedves, tavaszi mintákat fog a falra festeni.

Ki tud ellenállni az ilyen íncsiklandozó finomságoknak? Tél végeztével megérdemlünk egy kis kényeztetést, úgyhogy ne is fogjuk vissza magunkat.

Egy sokoldalú mécsestartó: a normál funkcióján túl használhatod apróságok tárolására, kerülhet bele kockacukor a tea mellé, de akár lehet váza is, mint azt mi is tettük a virágos ágnál.

Nem csak a tavaszra, de a Húsvétra is készüljünk! Mit szóltok ezekhez a kedves, ölelgetni való barikhoz?

Vagy jöjjenek inkább a porcelán rokonaik?

Vagy inkább a nyuszikat és a porcelán tojásokat szeretnéd dekorációnak használni, mint azt Emci is megmutatja nekünk

Ezek az üveg tojások mindenkit levesznek a lábáról.


És hogy igazán jó legyen a Húsvétotok, megosztunk veletek egy őőőőőrülten jó tippet: március 11-14. között az őrült napok keretén belül 16% kedvezménnyel juthattok hozzá minden étkező bútorhoz, asztalhoz, székhez, polchoz, média állványhoz és komódhoz. Így Húsvétra nem csak a kiegészítőket, de akár a kisebb bútorokat is le tudjátok cserélni!
Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig