2016. április 25., hétfő

5+2 ötlet, hogy mit is csináljunk esős, hideg időben?

Tegyük a kezünket a szívünkre, nem esik jól ez a szeszélyes áprilisi időjárás most, ugye? Az elmúlt két hét kényeztető melege, napsütése után most itt a cidri, mi még a fűtést is visszakapcsoltuk, annyira lehűlt a szobánk. Ilyenkor jól jön pár tipp, hogy mivel is töltsünk a szabad időnket, amit amúgy egy jó kis sétával, fagyizással vagy bringázással töltöttünk volna. Jöjjenek a mi ötleteink!


1. Ha távfűtéses lakásban élsz, ahol már kikapcsolták a fűtést, akkor biztos, hogy tetszeni fog Neked a pihe-puha bojtos takaró tuning ötletünk! Bojt készítésre fel! 


2. Itt az idő, hogy elpakold a téli ruháidat, csizmáidat, és elővedd a tavaszi, nyári darabokat. Viszont, ha úgyis pakolsz, akkor rakj is rendet egyben a szekrényedben. Mi eláruljuk, hogy mi a rendrakás 5 aranyszabálya!

3. Amennyiben korábban elbliccelted a tavaszi nagytakarítást, mert a napsütés inkább a szabadba hívott, mint ablakot pucolni, akkor mit szólnál hozzá, ha most gyorsan letudnád ezt is? Egy kis mozgás, kalóriát is éget, és hidd el, csodásan fogod érezni magad utána!

4. Amikor a szekrényed rendben, a lakás ragyog, akkor pihenj egy kicsit a kanapén, olvasgass, töltődj fel. A tökéletes nappali kialakításról szóló írásunkat, kényelmesen, pihenve is elolvashatod :)!


5. Ezt a csillagképes dekorációt az év bármely időszakában elkészítheted, sőt, ha esetleg változna a kedvenc csillagképed, akkor le is cserélheted. Egy izzósor, és festővászon és indulhat is a projekt!5+2. Készülj velünk anyák napjára, készíts szófelhős feliratot, vagy ékszert, mellyel meglepheted édesanyádat, a nagyit és a dédit is!


Reméljük, sikerült pár tippet adnunk, hogy mivel töltsd élvezetesen és hasznosan a hideg, esős napokat. Várjuk együtt újra a napsütést :)!

Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig