2016. április 4., hétfő

Kerti bútorok minden helyzetre, ízlésre és alkalomra

Most, hogy már rendet és tisztaságot varázsoltunk magunk körül a házban és felfrissítettük a hálószobát a tavasz szellemében, jöhet a kinti szépítgetés. Az időjárás is kedvez és egyre jobban hajt a vágyunk is a szabadba: legyen szó egy kis erkélyről, egy teraszról vagy egy hatalmas, pázsitos kertről, egyre inkább szeretnénk megpihenni odakint. Csicseregnek a madarak, ébred a természet, rügyeznek a fák... tökéletes alkalom arra, hogy kiköltöztessük a nappalinkat, az étkezőt vagy varázsoljuk ezeknek a kültéri megfelelőjét. Így két csoportba gyűjtöttük a berendezési tárgyakat: étkezés és pihenés alapján.1.) Étkezz a szabadban!

Elég egy kis erkély ezekhez a két személyes reggeliző szettekhez - de mennyivel másabb így indítani a napot, nem? Ki-ki megtalálja a számára megfelelő kivitelt, legyen az modern, rusztikus vagy elegáns.Picit nagyobb helyen elfér ez a 4-6 személyes asztal is.

Ha még nagyobb társaság leültetésére van szükség, arra itt ez a 10 személyes asztal.

2.) A pihenés és relaxáció tökéletes kellékei

Létezik tökéletesebb hely a pihenésre, mint ez a hintaágy? Nem hinnénk...

Újabb hintaszék, azoknak, akik a rattant és a modern vonalakat egyben szeretnék látni.

Semmi kétség, medence mellé ez az elnyűhetetlen, vízálló nyugágy kell!

Napozni, olvasni, pihenni vágyunk? Kényelem és tárolás - minden egyben.

Ugyanaz a funkció, másik kivitelben, a szögletesség kedvelői számára.

Legyen egy nappalink a kertben - egy csodás kanapéval, asztallal, fotellal vagy kerekes nyugággyal.

Ha kedvet kaptatok egy kerti kanapéhoz és pont a Granada szettet néztétek ki magatoknak, akkor van egy jó hírünk: erre április 1. és 18. között 25% kedvezményt kaptok.

Most, hogy a nagy darabokkal meg vagyunk, hamarosan segítünk fel is díszíteni mindezt: tartsatok velünk, mikor hozunk nektek csodás párnákat, asztalterítőket, függönyöket, árnyékolókat és tavaszi étkészletet. Addig is irány most szombaton, április 9-én valamelyik kika áruház, ahol beköszönt az őrült április, 13% kedvezménnyel minden termékre
Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig