2016. április 12., kedd

Tavaszi ékszerek, fillérekből, percek alatt!

Ilyenkor tavasszal egyre színesebben öltözünk, és a kedvünk is jobb, szeretünk apró, de látványos kiegészítőket használni. Télen, a télikabát alá-fölé nehéz valami apróságot rejteni, de most végre itt a tavaszi idő, mutatunk Nektek 4 olyan ékszert, kiegészítőt, amit Ti is könnyedén elkészíthettek otthon! Az alapanyagok egy részét a kika áruházak dekorációs osztályán tudjátok beszerezni, illetve az alapokat hobbiboltokban vásárolhatjátok meg!


1. Fakarikás nyaklánc
Egyszerű, nagyon könnyű dekorációs fakarikákat rögzíts egymáshoz ragasztópisztollyal, majd egy színes, bőrszállal kiegészítve kész a nyaklánc! A bőrszíjat akár több színben is megveheted, hiszen a fakarikás dísz könnyedén átfűzhető bármikor, bármilyen szalagra!


2. Selyemszálas, gömbös kulcstartó
Ezek a csodásan ragyogó selyemcérnával körbetekert gömbök, nemcsak egy nappaliban, vagy egy lerakón mutatnak jól dekorációként, hanem készíthetünk belőlük kulcstartót is! Erős, műszálas cérnát fűzz tűbe, majd a tűt vezesd át a gömbökön (a gömbök belseje polisztirol gömb). Fűzz fel kedved szerint 2-3-4 gömböt, majd varrd rá kulcstartóra! Készen is vagy!3. Művirágos hajgumik


4. Művirágos, hatalmas kitűző
Ez tuti az az ékszer lesz, amit sokan megkérdeznek majd, hogy hol vettél, és biztos, hogy sokak tekintete megakad rajta! Válassz egy látványos, Neked tetsző színű művirágot. Óvatosan szedd le a virág fej részét a szárról, majd ragasztópisztollyal rögzítsd kitűző alapba a virág fejet. Ugye, hogy mennyire egyszerű?


Neked melyik ékszer tetszik a legjobban? Mi nem tudunk választani, mert mindegyik :). A kika áruházak dekorációs osztályán érdemes szétnézni, hiszen az itt bemutatott apróságok mellett nagyon sok inspiráló terméket, tárgyat találhatsz.
Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig