2016. május 27., péntek

4 cikk, amit szerintünk érdemes elolvasnotok

Szeretnénk bemutatni Nektek két testvérblogunkat, az otthonazéletedben-t, és az ottvanéletedben címűt. Izgalmas bejegyzésekkel, ötletekkel várunk Titeket azokon a fórumokon is, így érdemes követni bejegyzéseinket ezeken a plattformokon is! Azért, hogy meghozzuk a kedveteket, összegyűjtöttük most Nektek a 4 legjobb bejegyzést ebből a hónapból, olvassátok szeretettel!
1. 10 dolog, ami nem hiányozhat otthonodból
Otthont építeni nem könnyű. Több pár szobánál és néhány bútornál. Biztos te is láttál már lakásokat, akár csak képeken is, ahol azt gondoltad, hogy “szép, szép, de nem olyan, mintha laknának benne“… Mitől válik egy lakás otthonná? Olvasd el, és kiderül!


És következzen akkor ennek a bejegyzésnek a tökéletes párja!

2. 10 dolog, amire NINCS szükség az otthonodban
Otthon vagy? Nézz körül. Alaposan.

Hány olyan dolgot látsz, amitől már régóta meg akartál szabadulni, de valamiért nem sikerült? Egyet sem? Biztos?

Vannak bizonyos tárgyak, amik nagyon jól mutatnak a lakásodban. Amikkel lenyűgözöd az embereket. És vannak olyanok, amikkel lenyűgözted az embereket, amikor még egyikőtöknek sem volt érettségije… 

Elő a kukás zsákokkal, és válj meg mindentől, ami nem kell!


Szóval… Négyen lakunk együtt egy albérletben, és minden héten más kapja meg a legnagyobb szobát a lakásban. A nappalit. Mindenki szépen átviszi a cuccait, és birtokba veszi a szürke kanapét. Nem csak az utolsó, befejező cikket érdemes elolvasnod, hanem a korábbiakat is :)!


Robi vagyok, 26 éves és nemrég költöztem egy belvárosi lakásba. Egy startup cégnél dolgozom, és munkámat leggyakrabban otthonról végzem, így fontos, hogy jól érezzem magam a lakásomban. Az előző részekben elkezdtem bemutatni, hogyan rendeztem be a picike lakást, és meséltem Virágról, a lányról, akivel randizom. Sőt most még akár Te is alakíthatod a történetünket, ha ma éjfélig szavazol facebook oldalunkon, hogy mi legyen velünk…

Jó olvasást, és keresd a blogokat a jövőben is!

Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig