2016. május 19., csütörtök

Itt a kerti partik ideje, készíts velünk egyedi poháralátéteket!

Ez a május nagyon próbára teszi az igazi tavasz és nyár váró érzéseinket, és a türelmünket, de ha minden rendben megy, akkor most hétvégén talán már jó idő lesz. Olyan jó, hogy a kertben, a teraszon, vagy a mini-erkélyünkön gyorsan kerti bulit is csapunk, amihez persze elengedhetetlen pár jó limonádé vagy koktél. Most egy olyan ötletet mutatunk Nektek, mellyel bármilyen unalmas, egyszínű poháralátétet feldobhattok, készüljetek velünk a hétvégi kerti limonádézásra!
Amire szükséged lesz ehhez a projekthez: parafa, vagy bármilyen más poháralátét, jó minőségű akrilfesték, maszkolószalag, ecset.

Maszkoló szalaggal ragassz különböző csíkmintákat az alátétekre. Érdemes különböző mintákat ragasztanod, mert így könnyebb lesz majd a poharakat is megkülönböztetni, hogy ki melyik alátétre tette le a poharát :)!


Fesd ki a szabadon hagyott területeket, mi most vanília sárgával és türkizzel dolgoztunk, de csak a fantáziád és a festékeid szabhatnak határt annak, hogy Te milyen színűre fested az alátéteket.

Amikor a festék teljesen megszáradt, szedd vissza a maszkolószalagot. Készen is vagy!Indulhat a limonádézás!Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig