2016. május 12., csütörtök

Tegyük át a székhelyünket a szabadba!

A tavasszal együtt a legtöbb ember esetében eljön az az érzés, hogy legszívesebben egész nap kint lenne a szabad levegőn. A kint eltöltött időt pedig nem is képzelhető el a kerti parti nélkül! Vendégbloggereink -Vera és Dia – a Saját Otthon Projekt blogról kalauzolnak el most Titeket a tökéletes kerti parti kellékei között.Ahhoz, hogy minőségi időt tudjunk eltölteni családunkkal és barátainkkal, szükségünk lesz minőségi kerti bútorokra. Hiszen a minőség a szabadba szánt bútorok esetében hatványozottan fontos tényező, hiszen ki vannak téve az időjárás viszontagságainak. Itt nem csak az esőre és a porra gondolok, hanem a napfény UV hatására, ami a legnagyobb ellensége a bútorainknak. 

Szerencsére a kikában széles választékot találunk az idei kerti kínálatban és igazi meglepetésként csupa-csupa trendi újdonságnak örülhetünk!

Az étkezőasztalok és székek terén nálam három garnitúra vitte a pálmát: a "Badalona", a "Melilla" és a "Girona". Mindegyik kényelmes ücsörgést biztosít egy-egy hosszúra nyúlt buli esetében is.


Ha nem az étkezőasztalt szeretnénk egész nap körbeülni, akkor célszerű "lounge" stílusú, kényelmes bútorokat is beszerezni. Igazán szuper választás lehet egy fekvőfotel, egy kerti kanapészett vagy akár egy hintaszék is.


A hangulat igazi megteremtői pedig minden esetben a kiegészítők, amelyek lehetnek különféle lámpások, LED-es kavicsok vagy akár trendi kaspók.Nem szabad megfeledkeznünk a különféle párnákról, amelyek biztosítják a kényelmes ülést. A kerti párnák a Kikánál mind-mind magas minőségű textíliákból készülnek, amelyek ellenállnak még az extrém erősségű napfénynek is és ezért hosszú az élettartalmuk.

Nem árt gondoskodni a tárolásról is, mert ha vége a partinak, akkor ezt a rengeteg apróságot valahova el kell pakolni a következő alkalomig. Erre is találunk szuper alternatívákat, ha felkeressük az egyik áruházat.


Ha már kerti parti és barátok, ne feledkezzünk meg a terítésről, mert a külcsín fontos. Hiszen sokkal jobb hangulatban tölthetünk el egy kellemes délutánt vagy estét, ha a környezetünk is igényesen van berendezve, elrendezve. Fontosak az asztalon az apró kiegészítők, amelyekkel feldobhatjuk a hangulatot:


A salátákat pár kiegészítővel máris az asztalunk díszévé tehetjük:


Az ételek elkészítésében fontos szerepet játszik, hogy a sütő vagy a grillező jó minőségű legyen. Ha még emellett mutatós is, az már csak a non plus ultra:


Az italokról se feledkezzünk meg, hiszen nincs is jobb, mint egy meleg nyári napon kiülni a kertbe, miközben készül a BBQ és mi pedig megvitatjuk az „Élet nagy dolgait” egy pohár limcsi vagy fröccs mellett:Ahogy Ti is láthatjátok, a kertiparti megszervezése előtt érdemes ellátogatni a kika-ba! Rengeteg szuper cuccot szerezhettek be egy tökéletes barátokkal eltöltős, kellemes délutánhoz. Kijelenthetjük, hogy itt a nyár, induljunk ki a szabadba! Boldog nyarat :)!

Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig