2016. június 14., kedd

10+10 ötlet, hogy mit csináljatok közösen a nyári szünetben!

Bizony, bizony elérkezett a várva várt júniusi hét, amikor is vége van a tanításnak az iskolában. A nyári szünet itt van a nyakunkon, ami a gyerekeknek persze hatalmas öröm, de nekünk szülőknek azért néha bizony okoz egy kis fejtörést, hogy mit is csináljunk? A sok tábor és nagymamázás mellett, töltsünk együtt mi is pár napot, és ehhez adunk most Nektek 10-10 szuper ötletet, mind jó, mind pedig kevésbé jó, akár esős idő esetére! Tartsatok velünk!


A programötleteket a bejegyzés végéről tudjátok letölteni kép formátumban. A programok szerintünk, akár meglepetés szerűen is, kiválasztásra kerülhetnek, de előre is eltervezhetitek, hogy melyik nap mit szeretnétek csinálni. A program ötletek tárolásához készítettünk Nektek pár csinos, szépen kidekorált "tároló" üveget, hogy mindig szem előtt legyenek, így ne kelljen aggódnunk azon, hogy mit is csináljunk egy-egy elcsípett szabadnapon!Az üvegeket dekoráld dekor ragasztó szalaggal, színes fonalakkal. De akár üvegfestékkel, vagy porcelántollal is írhatsz rájuk bármit!A kinyomtatott programpontokat csíkozd fel, egyesével hajtogasd vagy tekerd össze, és mehetnek a dekorált befőttes üvegbe! Egyszerű, ugye?

Ti milyen programokat terveztek? Ha kedvetek írjátok meg nekünk, hogy Ti mit csináltok a nyári szünetben! Szívesen összegyűjtenénk pár remek ötletet!
Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig