2016. június 23., csütörtök

A 8 legjobb nyári akció a kikánál

Ilyenkor nyáron, mindenhol kitör a leárazási láz, amikor elképesztően jó áron juthatunk hozzá egy-egy rég vágyott darabhoz. A szuper nyári ruhákon, és nélkülözhetetlen szandálokon túl most olyan akciókat ajánlunk a figyelmetekbe, amikkel lakásotok fényét emelhetitek, egy-egy rég vágyott lakberendezési tárgyra csaphattok le, most roppant kedvező áron!


1. A nappali lelke a kanapé. Nem kényelmes, régi, kicsi a mostani? Akkor nézzétek meg a Dahlia fantázianevű sarokkanapénkat!


2. Azért, hogy könnyebb legyen a rendtartás és a rendrakás, fontos egy jó szekrény! A Pluto bútorcsalád tolóajtós szekrényét, most 20% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg.


3. Amennyiben új ágyat keresel, valami eredetit, kényelmeset, olyat, amiben abszolút fel tudsz töltődni, akkor vess egy pillantást a Rimini ágykeretünkre, melyet most akár féláron vásárolhatsz meg.


4. Apropó ágy, egy csodás új ágykeret, egy csodás új ágynemű huzattal lenne igazán kerek egész, ugye? 


5. Egy új étkező mindig feldobja a lakást, és egy kényelmes székekkel, dekoratív asztallal berendezett lakásban az ember sokkal szívesebben is fogad vendégeket. Kárpitozott Montana székek és az Eldon asztal tökéletes páros lehet új étkezőnk berendezésénél!


6. A mai rohanó világunkban, fontos a lazítás, a feltöltődés. Amennyiben otthon van lehetőségünk, változtassuk fürdőszobánkat igazi wellness paradicsommá, rendezzük be praktikus és nagyon mutatós bútorokkal!


7. Tárolóbútoraink közül a Lax fantázianévre hallgató polcos-ládás megoldás nemcsak gyerekszobában tehet jó szolgálatot, hanem egyszínű dobozokkal akár dolgozósarkunkban, vagy ruhatárolásra is tökéletes lehet!

8. Ha már tárolás, és rendszerezés, akkor kisebb tárolóbútoraink, ládáink is, és kosaraink között is érdemes körülnézni, mert igazán praktikus darabokat találhatunk a mostani nyári akciós termékek között! Színes, használaton kívül lapra hajtogatható dobozokat, és csinos fehér kosarakat például.
Reméljük, hogy sikerült kedvet csinálnunk egy kis lakáscsinosításhoz, gyertek, nézzetek körül, nyári vásárunk keretében fantasztikus árengedményekkel várunk Titeket!Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig