2016. június 6., hétfő

Apró nyári kiegészítők, azaz a pont az i-re

Itt van a nyár, és igen, esős időszakok ide vagy oda, bizony egyre több időt tudunk kint tölteni a szabadban. A Saját otthonos lányok már kiköltöztek a kertbe, sőt már azt is elárultuk Nektek, hogy a kiválasztott, meseszép kerti bútoraitokat hogyan ápoljátok helyesen, ha sokáig gyönyörködni szeretnétek bennük és élvezni szeretnétek őket. Jöjjön akkor most egy ajánló tőlünk Nektek, hogy mivel tehetitek fel a pontot az i-re, azaz hogyan lehet kerek egész a nyári kertetek, teraszotok!
Ugyan sokáig van világos, és ez fantasztikus, de valahogy a langyos estéken, sehogy sem akarózik bemenni, és ilyenkor mindig jól jön pár lámpa. Figyelmetekbe ajánljuk a nappali napsütéssel feltöltött, energiatakarékos lámpáinkat, melyek amellett, hogy nagyon "zöldek", nagyon trendik is!
Aki a hagyományosabb gyertyalángos esti világításra esküszik, annak is van remek hírünk: meseszép, hatalmas gyertya- és mécsestartókkal bővítettük idei nyári kínálatunkat!
A lámpákon kívül sokat számítanak a textilek is, válogassunk akár egy szettből minden bútorunkra párnát, vagy keverjük a mintákat az adott színpalettán belül.Akár kertben vagyunk, akár teraszon, vegyük körbe magunkat virágokkal, kisebb fákkal. Ehhez fantasztikus kaspó szetteteket kínálunk Nektek, az egészen moderntől, a rusztikuson át a hagyományos cserepekig!


Az apró kiegészítők, melyekből évről-évre gyűjtünk párat kerekítik le az egész képet igazán. Ne féljünk apróságokat venni, melyeken meg-megpihenhet a szemünk, vagy épp csodásan szólnak egy kedves szellő hatására! Szerencsére, mind a harsány színek kedvelői, mind a pasztell kiegészítők hívei megtalálják nálunk a számításukat!A legjobb hírt pedig a végére tartogattunk! Ezen a héten, csütörtökön, Night Shopping lesz minden áruházunkban! Ez azt jelenti, hogy minden termékünket 10% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg! Várunk Titeket szeretettel!


Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig