2016. június 27., hétfő

Újabb 4 cikk, amit szerintünk mindenképp olvass el!

Az előző hónapban már bemutattuk Nektek a májusi legjobb cikkeket két testvéroldalunkról, az otthonazéletedben, és az ottvanéletedben blogokról. Izgalmas bejegyzések ebben a hónapban is születtek, így újra összegyűjtöttük most Nektek a 4 legjobb, júniusi bejegyzést, olvassátok szeretettel!


Az a bizonyos nyolc óra pihenés. Ami néha csak hét. Esetleg hat. Vagy egy hosszú, munkával vagy szórakozással töltött éjszaka után csupán három.

Te mennyit alszol?

Persze, mindenkiben megvan, hogy sebezhetetlennek hiszi magát, és ideig-óráig bírjuk is a rövid éjszakákat és hosszú nappalokat, rengeteg kávé és/vagy energiaital segítségével. De a minőségi alvást semmi nem pótolja! Ha már a mennyiség nincs meg, akkor fektessünk minél több hangsúlyt a pihentető alvásra, hogy ne a szundi gond nyomkodásával kezdődjön minden reggel. Kattints a folytatásért!


Majd amikor kipihented magad, akkor gyerünk rendet rakni!

A legszebb otthont is tönkreteheti a káosz… Egy asztalon felejtett pohár, egy könyv, amit elfelejtettél visszarakni a helyére, a tusfürdők és sminkcuccok szétszórva a fürdőszobában. Az elején csak egy-egy kis dolog, aztán a végére összegyűlnek szépen, és teljes ostromot indítanak a rend ellen.

Persze nem kell, hogy mindig minden a helyén legyen, embere válogatja. De egy idő után nem tudod ráhúzni az otthoni káoszra, hogy “csak látszik, hogy laknak benne”.

De semmi probléma. Itt van pár tipp, ötlet és tárgy, ami segíthet neked.


És jöjjön akkor a cikk édestestvére, a káoszról és annak megelőzéséről!

Mennyire vagy rendetlen? Egytől tízig terjedő skálán. Tedd a kezedet a szívedre, és mondj egy számot. Hogy mi? Öt alatt van? Ez komoly? Veregesd meg a vállad, és csak így tovább. De ha a skála rendetlenebbik feléhez tartozol, akkor biztosan magadra ismersz ebben a cikkben.

Mindenesetre itt van tíz dolog, ami mindannyiunkkal előfordul, és ha nem vigyázunk, tuti, hogy előbb-utóbb eluralkodik a káosz otthonunkban. Viszont ha időben lépünk, csak öt perc kell, hogy helyrehozzuk a problémát. Kezdjük is el, olvasd el bejegyzésünket!


Kettő null! És 1:1! (Ami inkább 1:0 nekünk, valljuk be). Majd az elképesztő 3:3.
Szia, Robi vagyok! Gondoltam nem mondok nagy újságot azzal, hogy alig várom a következő meccset. Te hol nézed? Én otthon szoktam, áthívom a haverokat, és mehet a buli! Persze, nyilván nem olyan, mintha kint lennél a stadionban, de azért nagyon jó tud lenni, ha megfelelően csinálod.

Most pedig megmutatom, hogy szerintem mi az a tizenegy dolog ahhoz, hogy igazi élmény legyen az otthoni meccsnézés! Kattints a folytatásért!

Jó olvasást Nektek!


Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig