2016. július 5., kedd

10 elengedhetetlen dolog az EB döntő otthoni élvezetéhez | Legyél házigazda, hívd meg a barátaidat

Közeleg a foci őrület vége. Egyesek szomorúan, mások örömmel várják a július 10-i dátumot, de abban egyetértünk, hogy senki sem semleges a témát illetően. Másik tény, hogy aki nem szívesen nézi a meccseket nap-nap után, annak is remek program tud lenni egy jó kis izgalmas futball meccs, főleg ha társaságban, barátok közt töltjük el ezt a két órát. Rendezd meg te is a magad házi szurkolóklubját, hívd meg a barátaidat és szurkoljatok egy jót. Ehhez íme 10 szükséges dolog, amikkel biztosan te leszel a legtutibb házigazda!1. Ha van egy jó tévéd, de még nem találta meg a méltó helyét, akkor a legfontosabb, hogy szerezz be egy médiaállványt.

2. Amennyiben inkább projektoros típus vagy, akkor egy vetítővászonra van szükséged. Nem kell nagy dologra gondolni, elég egy jó nagy fehér lepedő.

3. Elengedhetetlen egy jó ülőalkalmatosság. Kényelmes, sok ember elfér rajta, de az sem árt, ha vendégággyá alakítható, ugye? Most ráadásul féláron juthatsz hozzá a "Dallas" sarokkanapéhoz.

4. A kanapét kövesse egy szintén nagyon praktikus, kényelmes ülőalkalmatosság: ez a babzsák. Stílusosan legyen focilabda alakú.

5. A szünetben játszátok le a legizgalmasabb helyzeteket a zöld gyepen. Csak egy gombfoci készlet kell hozzá és indulhat a mérkőzés!

6. Vásárolj be sörös korsókból, poharakból. Nincs attól bulirontóbb élmény, mikor a vékony falú műanyag pohár összeroppan egy-egy helyzet alkalmával :)

7. Legyen kéznél egy-két kis asztalka, hogy tudjátok hová tenni a poharakat, sörös korsókat.

8. Szükséged lesz még a poharakon kívül kínálótálakra. Ebbe kerülnek a rágcsálnivalók: mogyoró, pattogatott kukorica, chips. Ezek nélkül nincs focimeccs. És persze legyen ez is focis!

9. Ezeknek a nasiknak és rágcsálnivalóknak teríts a dohányzóasztalon. Ez a hajlított üveg asztal szinte belesimul a környezetbe és a lényeg, hogy nem takarja el a tévét :) 

10. És végül a legtutibb tipp: fogadjatok az eredményre és amíg el nem hangzik a végső sípszó, addig ez a helyes kutyus vigyáz a tétekre!

Most, hogy minden kelléket beszereztél, kezdődhet a visszaszámlálás és a találgatás: vajon ki lesz a győztes? De ha még hiányzik valami, akkor irány a kika, ahol most hétvégén mindent 12% kedvezménnyel vásárolhatsz meg! Jó készülődést és jó szurkolást!
Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig