2016. július 12., kedd

5 elképesztő limonádé recept egy kis nyereményjátékkal

A limonádé, mint olyan, a világ egyik legegyszerűbb dolga, hiszen víz, cukor vagy cukor helyettesítő és valamilyen gyümölcslé, vagy szörp kell csak hozzá. Valóban. Az alap, a klasszikus, a citromos valóban ilyen. De mi most kimondottan olyan recepteket vadásztunk össze Nektek, amik eltérnek a klasszikustól és színesebbé, ízletesebbé tehetik a nyaratokat! Induljon a limonádéparádé!Levendulás limonádé
A levendula nagyon megosztó, hiszen sokan rajonganak érte, sokaknak viszont elképzelhetetlen, hogy akár egy cserépben illatozó példány mellett megmaradjanak. A rajongók figyelmébe ajánljuk ezt a fantasztikus levendulás limonádé receptet, örök szerelem lesz, higgyétek el!

Brazil limonádé
Mindenkinek, aki már kiheverte az foci EB napjait, és már alig várja - vagy mégse :)? -, hogy beköszöntsenek az olimpiai közvetítések hosszú délelőttjei és délutánjai, szívből ajánljuk ezt a fantasztikus brazil limonádét!

Uborkás limonádé
Sokatoknak kikerekedhet most a szeme, hogy mit keres az uborka egy frisstő, édes nyári italban? Próbáljátok ki, és nem fogtok csalódni!

Dinnyés limonádé
A görögdinnye valami fantasztikus dolog, nem? Magában enni is jó, de mi most frissítő italt készítettünk belőle. Nagyon egyszerű, dinnye kell hozzá és egy kevéske lime és egy botmixer. Az állaga olyan lesz, mint egy jó smoothie-é, ezért is nagyon szeretjük!

Rózsás limonádé
Nemcsak a vérbeli romantikus fogják imádni ezt a receptet, hanem szerintünk nagyjából mindenki, aki veszi magának a bátorságot, hogy kipróbálja! 

És végül, de nem utolsó sorban, ha már elkészítettétek az összes receptet, akkor irány a kika instagram oldala, ahol most épp egy csodás 5,5 literes, csapos limonádé adagolót nyerhettek! Mire vártok :)?

Jó limonádézást kívánunk Nektek egész nyárra!
Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig