2016. július 18., hétfő

A nyár legjobb, legkreatívabb videói

A nagy információs sztrádán rengeteg a virtuális közlekedő "jármű", azaz nagyon sok az adat, amellyel elhalmoznak minket. Mi most összegyűjtöttük nektek pár videót, amelyet szerintünk érdemes megnéznetek. Kreatív, vicces, hasznos anyagok nyárra, nézzétek meg ti is!


Kezdésként kezdjünk kültéren: praktikus segítség minden kert- és terasztulajdonosnak ez a videó, amelyből megtudhatjátok, melyek az idei nyár trendi kerti bútorai, mik a divatos színek és kaphatunk tippeket kiegészítőkre is.

Most, hogy már felkészültünk bútorokkal és kiegészítőkkel a kertben, nézzük, mik az elengedhetetlen kellékei egy kerti partinak: következzenek teríték-tippek.

Ha már teríték, akkor nézzünk vidám, nyári szülinapi dekorációt asztalra, születésnapi partira.

Ha szívesen varázsolnál csodás, elegáns asztalt egy meghitt vacsorához vagy egy kedves, régen látott vendég fogadásához, arra is van ötletünk.

A komoly asztal után következzék egy kis vidámság: vajon hány ágyba lehet beleröppenni 3 perc alatt? Szerintünk 30-ba biztosan. Persze kell hozzá némi erőnlét, gyorsaság és az sem árt, ha a 30 ágy viszonylag közel helyezkedik el egymáshoz :) Nézd meg a kihívásunkat! Te is meg tudnád csinálni?

A nagy ugrálásban - még a nézésében is - megéheztünk. Hmmm, de jól esne egy finom, gyümölcsös pohárkrém! Sütés nélkül elkészíthető a következő recept.

Szereted a kreatív ötleteket? Mi igen, főleg azokat, amelyek gyorsan kivitelezhetőek, nem kell hozzájuk különleges alapanyag és az elkészítésük sem túl bonyolult a remekműveknek. Egy olyan videót hozunk nektek, amelyben Anita egy ügyes kezű nézővel készít só-liszt gyurmából koszorút.
Plusz egy videó tavaly nyárról, ezek voltak a 2015-ös nyár sláger receptjei!

Reméljük, kellemesen töltöttétek az elmúlt perceket a videóink segítségével. Ha tetszettek, iratkozzatok fel a csatornáinkra! Folyamatos játékok, kihívások és nyeremények várnak rátok.
Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig