2016. július 20., szerda

Frissülj fel saját otthonodban - legyen a fürdőd wellness oázis

Aki még a nyaralás előtt áll, áhítozva várja, hogy már mehessen. Aki már túl van rajta, nagy sóhajjal gondol rá, milyen feltöltődés is volt az a pár nap. De a hétköznapok rohanásában sem kell lemondanunk egy kis kényeztetésről, kikapcsolódásról. Szeretnél a saját fürdőszobádból egy hangulatos oázist varázsolni, ahová elvonulhatsz pár percre a világ zaja elől? Adunk pár egyszerű tippet, hogyan tudod megvalósítani.


Dobd fel színekkel!
A színekkel gyorsan és egyszerűen tudsz nagy változást elérni. Hideg árnyalatoknak nyugtató, míg a meleg színeknek vérpezsdítő hatása van. Válasszon ki-ki maga ízlése szerint. Helyezz a mosdó szélére színes szappanadagoló- és tároló szettet, akassz fel egy játékos zuhanyfüggönyt, használj élénk színű törölközőt.  Vagy cseréljük le a wc-ülőkét. Sőt, a fürdőszoba falára is kerüljön kép! Például a családi nyaralások emlékét idéző tengerparti fotó. De jöhetnek vázák vagy szobrocskák is.
Kényeztető, puha textíliák
Frissítsd fel a régi törölközőidet egy kis házi praktikával, vagy vásárolj egy új, színes szettet. Egy finom, puha köntös is elengedhetetlen, de ne feledkezzünk meg a szőnyegről sem.Virágok, növények
Egy virág minden teret otthonossá varázsol. Válassz olyat, amelyik jól tűri a párás környezetet, például az orchidea vagy a bambusz. Ha nincs ablakod, akkor árnyéktűrő növényre van szükséged. Egy egyszerű szobai futókával is próbálkozhatsz. De akár egy művirág vagy faág is szolgálhat erre a célra. 


Mécsesek, gyertyák
Ha hangulat, akkor elengedhetetlen a mécses, a sok gyertya. Vagy mit szólnátok egy kis zen hangulathoz?


Kényelmes ejtőzés
Ha van helyed, akkor helyezz a fürdőbe egy kényelmes széket. Kiválóak a kültéri ülőalkalmatosságok. Fürdés után, mikor a fürdőszobánk megtelt megtelt meleg párával, egy puha köntösben jól esik üldögélni.

Kellemes készülődést és eredményes feltöltődést kívánunk!
Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig