2016. július 29., péntek

Hozz ki többet a konyhádból!

Sokunk álma egy csodálatos konyhabútor, mely praktikus, szemet gyönyörködtető és nem utolsó sorban évekig szolgál minket. Egy jól megtervezett konyhában sokkal könnyebb sütni-főzni, minden kézre áll, könnyebben elkészülhetünk az ebéddel, vacsorával. Egy átgondolt konyhamegoldás összehozhatja a családot (nem kell kivonulnunk főzni egy külön helyiségbe), több és jobb időt tölthetünk együtt, és akár egyszerre többen is elférünk a munkapult mellett, hiszen együtt könnyebben megy a főzés is. A konyha külső megjelenése pedig mostanra kilépett a megszokottból. A konyha a lakás szerves része, dísze, színfoltja lehet! Eljött az idő, hogy lecseréld konyhabútorodat, hiszen most minden Quattro Mobili konyhára 15% kedvezményt biztosítunk, és egész Magyarország területén ingyen szereljük össze a kiválasztott bútorodat!Hozd ki legtöbbet konyhádból!

1. Válaszd ki és tervezzük meg!

Válaszd ki a stílusodhoz, lakásodhoz leginkább illő frontfelületet és a konyhádba legszükségesebb elemeket! Mérd le a konyhádat pontosan. Egyeztess időpontot telefonon, személyesen vagy e-mail-ben konyhaosztályunkkal, ahol tanácsadó kollégánk segítségével veled együtt tervezzük meg a helyiséghez és ízlésedhez leginkább megfelelő konyhabútort.

2. Segítünk haza szállítani és összeszerelni…

Az elképzeléseid alapján megtervezett és megvásárolt konyhabútor otthonodba szállítását intézheted saját járművel és használhatod a kika buszt, vagy megbízhatod a szállítással áruházunk partnercégét. A konyhaszerelés nem egyszerű feladat, ezért azt javasoljuk, bízd a szerelést szakemberre! Szerelő csapatunk jól ismeri bútorainkat és nagy a tapasztalata azok összeszerelésében, bízd rájuk ezt a feladatot és garantáltan olyan lesz a konyhád, amilyennek megálmodtad. Mostani akciónk keretében, Magyarország egész területén ingyenesen szereljük össze az álomkonyhádat!

3. ...és kezdődhet a főzés!

A kiválasztás és megtervezés után, 14 napon belül otthonodban élvezheted a kész konyhádat!

Az elemes Quattro Mobili konyhabútor programról online lapozható, és akár le is tölthető konyhakatalógusunkat a prospektus menüpontban találod, kattints!


Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig