2016. július 27., szerda

Újabb remek olvasnivalók, nevess, izgulj, tanulj velünk!

Ugye, már vártátok? Mi már nagyon! Nagyon szeretjük az Otthon az életedben, és az Ott van az életedben társblogokat, így minden hónap végén alig várjuk, hogy a legjobb cikkek válogatását megoszthassuk Veletek is. Nem is húzzuk tovább, jöjjön, aminek jönnie kell! 


Elhagytad a szülői fészket, és be kéne rendezni az első lakást, de olyat szeretnél, ami a Te stílusod? Összeköltözöl a pároddal? Több lakótársad is van, és valahogy dűlőre kéne jutni, hogy nézzen ki a nappali? Netán az első gyermeketeket várjátok, és ki kéne alakítani a babaszobát, de nem szeretnéd, hogy a szomszédnak és minden harmadik barátodnak is ugyanolyan legyen? Segítünk!


Megszólal az ébresztő, kimászol a paplan alól, belebújsz a mamuszodba, és elindulsz a fürdőszobába. Úgyhogy mondhatni, a fürdőben kezdődik a napod. A zuhany alatt vagy a kádban kicsit felfrissülsz, végiggondolod a napi teendőket, és kicsit összeszeded magad.
VÁGÁS
Már a lefekvéshez készülődsz. Forró vizet engedsz a kádba, aztán befekszel. Áztatod magad, végiggondolod a napot, olvasol egy-két fejezetet egy jó könyvből, esetleg egy pohár bort is megiszol közben, aztán kimászol és nyugovóra térsz. Tehát bátran mondhatjuk, a fürdőben zárod le a napot is, mielőtt álomba merülnél.
Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy nem mindegy, milyen a fürdőszobád. Íme itt egy kis segítség, hogyan legyen tökéletes a külső/belső megtisztulásod helyszíne!

Virág és Robi történetét, nagyon-nagyon reméljük, hogy követitek. Ha nem, akkor azt hiszem, eljött az idő, hogy megtegyétek! Kezdjétek itt. Ha ez megvan, akkor olvassátok el, hogy milyen hirtelen fordulat állt be a kapcsolatukban. És kinek a keze van az egészben? Hát persze, hogy az exé!


Bútort venni nem mindig jó. Előfordul, hogy megbánod a vásárlást. Az üzletben még tetszett, de otthon valahogy nem mutat olyan jól. Cikkünkből most megtudhatod, hogyan előzheted meg ezt, avagy hogyan NE vásárolj bútort!

Reméljük, hogy hasznos cikkeket találtunk Nektek, és nemcsak jól szórakoztatok olvasás közben, hanem pár megszívlelendő tanáccsal is el tudtunk Titeket látni. Folyt. köv.!
Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig