2016. augusztus 2., kedd

Készültök már az iskolára?

Még javában dühöng a nyár, tart a szabadságolás, a gyerekek vidáman tervezik a programokat napról napra - ilyenkor nem szívesen gondol senki a szeptemberi iskolakezdésre. Főleg akkor nem, ha esedékessé vált a gyerekszoba plusz funkcióval való ellátása vagy a meglévő bútor nagyobbra, kényelmesebbre cserélése. Mert a gyermekünk nem csak a tavalyi tornacipőjét, hanem bizony az asztalát és a székét is ki tudja nőni. Lássuk, milyen kínálattal szolgálhatunk íróasztal fronton.Elsőként lássunk példát arra, ha a gyermekünk - elsősorban a lányunk - most kezdi meg az iskolás éveit. Melyik kis hercegnő tudna ellenállni ennek a csodás asztalnak?

De ha nem szeretnénk ennyire elmerülni a tündérkés stílusban, akkor jöjjön egy csinos, elegáns, nőies asztal a kis királylányunknak.

Hozzá egy nagyon nőies, színes patchwork széket ajánlunk.

Vagy ezt a lélegzetelállítóan ciklámen forgószéket.

Ha kisfiunk lép át az oviból az iskolába, akkor neki vagány, fiús asztalt válasszunk. Mint ez a bakokon álló színes doboz, amely egy könyvborítót idéz.

Vagy ez a vidám színű szék és hozzá illő asztalka.

Ha hosszú távra tervezünk, akkor nagyon jó megoldás a modulos asztal rendszer, amihez idővel nagyobb asztallapot, polcos elemet vagy újabb gurulós kis szekrénykét vásárolhatunk. 


Nagyobb srác szobájában jól mutat ez az ipari hangulatot idéző asztal. A szék sem kell, hogy formális irodai szék legyen, megteszi egy klassz ülőke is.

Szintén az ipari stílus kedvelőinek lesz a kedvence ez az asztal. Igazi "főnök" szék illik hozzá.

Praktikus, helytakarékos és ötletes a következő asztalunk. 

A fém láb miatt ez a modern, kényelmes tárgyalószék remekül kiegészíti.

Csinos, elegáns, a francia tengerpart hangulatát idézi ez a Saint Tropez fantázianévvel ellátott asztal.

Hozzá egy kecses széket ajánlunk, lehetőleg fehér színben. 

És végezetül valljuk be őszintén: ennél a menő mobiltelefon alakú asztalnál még mi is szívesen visszarepülnénk az időben akár a matek leckénk mellé is! :)

Elárulunk egy tapasztalatunkat: ha valamit újítunk, feldobunk a tanulásra szánt szobarészen, nagyobb kedvvel vágnak bele a gyermekeink az új tanévbe. Megéri, ugye?
Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig