2016. augusztus 29., hétfő

Kombináld a színeket - segítünk hogyan!

A színek, bárki bármit mond, igenis meghatározóak. Kedvünket, stílusunkat, sőt akár életünket is meghatározhatják, így tényleg érdemes odafigyelni rájuk. Magukban még el tudjuk dönteni egy-egy színről, hogy szeretjük-e vagy sem, de amikor a színek párosításáról, kombinációjáról van szó, akkor azért sokan elbizonytalanodunk. Ezért is szeretnénk most figyelmetekbe ajánlani pár remek cikket arról, hogy egyrészt mi az idei év színpárosítása, másrészt pedig mely színpárosítások azok, melyekkel egyszerűen nem tudsz mellényúlni otthonod színpalettájának megalkotásánál. Gyere, tarts velünk!

A tenger moraja, a hullámok megnyugtató hangja, a vízparti szél sós illata. A kék-fehér összeállítással könnyedén otthonodba varázsolhatod kedvenc tengerparti városod hangulatát! Az első részben egy méltán népszerű duót mutatunk Neked, ami minden otthonba igazi nyári hangulatot varázsol. A két szín pedig a kék és a fehér, vagyis a tengerészek kedvenc összeállítása!Oké, tisztában vagyunk vele, a fa nem egy szín, hanem egy anyag, de a képet látva szerintem érted mire gondolunk. Egyszerű és nagyszerű, de azért ezt is el lehet rontani (mint mindent). Szóval a lenyűgöző enteriőr garantált, főleg ha dobsz hozzá pár fa bútort, egy csipetnyi zöldet szobanövények formájában, néhány semleges színű textilt, esetleg egy-két színes dekor tárgyat elszórva. Tuti, hogy minden Gunnar, Sven és Björn csorgatná a nyálát a lakásodat látva...A Pantone színszakértői minden évben megválasztják az év legmenőbb színét, de idén rendhagyó módon egy színpárosra szavaztak, a már említett rózsakvarc és égkék (rose quartz and serenity) kombinációjára. A kombináció egyre visz nyugalmat és melegséget az életedbe, úgyhogy remek választás a visszafogottan elegáns és mégis lélegzetállító otthonhoz!Ez a kombináció szintén nagy trend idén, mindemellett ütős választás, ha nőies otthont szeretnél, de nem a Barbie rajongó giccses tiniszoba stílusban. Nagyon kellemes, megnyugtató hangulatot ad az enteriőrnek, és ha kicsit fel szeretnénk dobni, nyugodtan megtehetjük például a kék különböző árnyalataival...


De mik is azok a pasztellszínek? A tavasz színei, a nagyon világos és telítetlen árnyalatok, amelyek letisztultságot és vidámságot visznek otthonodba. Nem számít, melyik lakberendezési stílus a kedvenced, a pasztellszínek mindegyik otthonban működnek. Skandináv, század közepi modern, indusztriális, loft, country, minimál, mediterrán, retró, klasszikus, eklektikus vagy rusztikus: nem számít, mindegyikhez passzol a pasztell.
Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig