2016. augusztus 12., péntek

Könnyen elkészíthető, csináld magad íróasztali rendszerező

Még javában tart a nyár, viszont a szeptember vészesen közeledik, és újra a füzeteké, a könyveké és a tanulásé lesz sok családban a főszerep. A sok megvásárolandó mellé most egy olyan ötletet mutatunk Nektek, mely akár az otthon fellelhető kiegészítőkből is könnyen, gyorsan megvalósítható! A végeredmény pedig egy tényleg egyedi, személyre szabott és nem utolsó sorban rendezett rendszerező lesz. Vágjuk is bele!Amire szükséged lesz: egy nem használt evőeszköz fiók rendszerező, színes maradék papírok, kartonok, esetleg színes magazinokból kivágott Neked tetsző részletek, vonalzó, ceruza olló, ragasztószalag (tixo, cellux).


Mérd le a fiók rendező belső méretét. Így tudod meg pontosan, hogy mekkorára kell majd vágnod a papírt. A méretet több ponton is vedd le, és a legkisebb méretekkel dolgozz.

A levett méretek alapján vágd ki a színes papírokból a megfelelő méretű darabokat! A papírok lehetnek egyformák, színben harmonizálók vagy teljesen különbözők is. A kombinációk végtelenek, rajtad múlik, hogy mivel díszíted a rendszereződet!A papírokat a hátoldalukon pici ragasztószalag gyűrűkkel rögzítsd, így biztos nem esnek ki, amikor függőlegesbe állítod!

És készen is vagy! Költözz be az új az rendszereződbe, és készülj rendben minden nap :)! Így sokkal könnyebben megy majd a mindennapi munka, hiszen egy szép, saját magunk által készített kiegészítővel jobban esik a tanulás és a munka is. Jó készülődést Nektek!

Most hétvégén, azaz augusztus 13-án és 14-én minden forgószék, íróasztal, komód és polc 15% kedvezménnyel vásárolható meg. Így, ha valami még hiányzik, vagy épp most készülsz kialakítani egy remek tanulósarkot, akkor nézz be valamelyik kika áruházba!
Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig