2016. augusztus 24., szerda

Tervezz okosan családi naptár - ingyen letölthető részletekkel

Ilyenkor a tanév elején, egy kicsit olyan érzésünk lehet, mint január 1-én. Fogadalmakat teszünk, hogy most szervezettebbek leszünk, összeszedettebbek és nem utolsó sorban kiegyensúlyozottabbak és nyugodtabbak. Ez utóbbi kettőt nem tudjuk biztosra ígérni, de az első kettő biztos, ha elkészíted ezt a roppant egyszerű, és nagyon mutatós havi családi tervezőt. Viszont, ha így jobban belegondolunk, az első kettőből következhet a második kettő, így tényleg érdemes velünk barkácsolni pár percet - hiszen ennél több időt nem is vesz igénybe a naptár elkészítése. Minden feliratot és tagolást a bejegyzésben, letölthető formában megtaláltok, így csak nyomtatnotok és ollóznotok kell!

Amire szükséged lesz: színes A4-es irodai papírok, amire nyomtatni tudsz, egy parafatábla, rajzszögek, olló, vonalzó.


Nyomtasd ki és vágd fel a hónapokat, napokat. A napok helye fix marad minden hónapban, majd alatta a színes négyzetek adják ki a tényleges dátumot.Nyomtasd ki színes papírra a táblázatot is, és vágd fel. Mi most hetente más-más színt használtunk, hogy még jobban elkülönüljenek a hetek, de ha Neked jobban tetszik egy színűben a naptár, akkor az is tökéletes megoldás lehet :).

Amikor készen vagy, jöhetnek a programok! Ne felejts el felírni semmit!
Jó tervezést és nyugodt, rendszeres iskolakezdést kívánunk Nektek!

Ezen a hétvégén, azaz augusztus 27-én és 28-án minden dekoráció, kép és tükör 15% kedvezménnyel lesz kapható, gyertek!Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig