2016. szeptember 16., péntek

A tökéletes hálószoba 5 titka

A lakberendezési magazinokban mindig minden hálószoba tökéletes, hangulatos, hívogató. Első látásra megállapítjuk, hogy a miénknél sokkal stílusosabb és biztos sokkal jobban is alszanak benne boldog tulajdonosaik. Most eláruljuk Nektek, hogy pár trükkel hogyan varázsolhatjátok tökéletessé saját hálószobátokat, tartsatok velünk!


1. Használj bátran sötét árnyalatokat a falon! A mély színek bensőségesebbé, kuckósabbá a szobát, sőt teszik éjszakai pihenésed is mélyebb, nyugodtabb lehet tőlük.
2. Szőnyeg, szőnyeg, szőnyeg. Kevesebb rosszabb érzést ismerünk, mint reggel hideg padlóra lépni, az ágyból kikelve. Válassz puha, bojhos, meleg szőnyeget az ágyad mellé!3. A klasszikus olvasólámpák helyett, válassz egyedi megoldást! Mennyezeti függesztékek vagy állólámpák is megfelelő fényt adnak.4. A lámpán túl az éjjeli szekrényt is lecserélheted. A klasszikus szekrényke helyett használj asztalkát, széket, légy kreatív!5. Párnából sosem elég! Este, fáradtan, sok párna közé befeküdni, hmmm… Pihe-puha érzés!Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig