2016. szeptember 26., hétfő

Alkoss velünk - készíts egyedi bögréket

Az alkotás, sokunk életének a része. Ha a Tiéd még nem, mert nem mertél eddig belevágni, akkor szerintünk most érkezett el az idő, végy egy nagy levegőt, és alkoss kedvedre. Nyugi, nem egy komplett pulóver kötésre kapacitálunk, hanem kezdjük az alapoknál, mondjuk mit szólnátok egy pár bögre dekorációs ötlethez?


Üvegfestés. Ez akár átlátszó felületen, de fehér alapon is remekül mutat. Lehet kontúrral vagy anélkül, a végeredmény áttetsző, üvegszerű lesz, így sötét alapra nem biztos, hogy látványos lesz az eredmény.Fessünk bátran! Nem csak üveg, hanem porcelánfesték is rendelkezésünkre áll. De ha az ecsettel nem bánunk ügyesen, akkor elő a filctollal. Fontos, hogy kerámiára való filcet vagy festéket válasszunk, amely általában égetés után akár mosogatógépnek is ellenálló mintát ad.
Márványozás körömlakkal. A szín a te döntésed, a minta a véletlen műve. Fantasztikus dolgok jönnek ki belőle.

Stencilezzünk. Ehhez hatalmas kínálatban kaphatóak minták, de mi is készíthetünk ilyet egy éles és hegyes szike segítségével. Vagy használhatunk akár csipkét is.


Varrás - kézbe a tűt és a cérnát. Ha a festés nem a mi asztalunk, akkor öltöztessük fel a bögrénket. Szó szerint. Vagy inkább horgolótűt, kötőtűt és fonalat ragadnátok?Ha kedvet kaptatok egy-egy egyedi bögre elkészítéséhez, de nincs otthon olyan bögre-csésze alapanyag, amivel szívesen nekivágnátok a projektnek, akkor gyertek, látogassatok el most hétvégén, október 1-én és 2-án valamelyik kika áruházba, mert minden konyhai- és háztartási eszköz 15% kedvezménnyel lesz kapható!

Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig