2016. szeptember 14., szerda

Így válassz helyesen!

Amikor lakásunk berendezését tervezgetjük, sokszor el-el akadunk, mert az elképzeléseink, a funkcionalitás és a termékek nem mindig vannak összhangban, sőt a nagy választék mellett igazából dönteni sem tudunk, mert sok megoldás, variáció tetszene. Mostani bejegyzésünkkel ebben, a kétségekkel, kérdésekkel teli helyzetben szeretnénk segíteni Nektek!
1. A nappali és kanapé kérdés
Kanapét választani nem könnyű, hiszen maga a beruházás nem csekély, és bizony több évre tervezzük. Mi az, ami a mostani lehetőségeink, életvitelünk mellett jó, de 5 év múlva sem lesz ódivatú, vagy kicsi? Figyelmetekbe ajánljuk, a tökéletes nappali titka című bejegyzésünket, melyben nemcsak elrendezési tippeket, de konkrét megoldásokat is találtok egy-egy problémára. Youtube csatornánkon pedig nézzétek meg a kanapé-vásárlási tanácsadó videónkat!2. Szőnyeg vagy nem szőnyeg?
Szerintünk egyértelmű a válasz: igen, szőnyeg! A szőnyeg nemcsak otthonosabbá, lágyabbá teszi a képet, hanem érzetre, színben és hangulatban sokat dob egy-egy szoba berendezésén. Itt is érvényes a kevesebb több szabály, miszerint ha mintás szőnyeget választasz, akkor a többi bútor legyen inkább egyszínű, illetve ha mintás a kanapéd, vagy sok színből áll a bútorod, akkor ahhoz inkább egyszínű,  vagy monokróm (egy szín különböző árnyalatai) szőnyeget válassz!

3. Pont az i-re a függönyök!
A függönyök nemcsak a belátás megakadályozására vannak, hanem belső tereinket csinosabbá, teljesebbé és teljesen befejezetté varázsolják. A függőlegesen felakasztott textilek mindig külön lakberendezési tárgyként funkcionálnak, így mindenképpen harmonizáljanak a berendezéssel. Fontos eldöntenünk azt is, hogy a fény beáramlását mennyire szeretnénk szabályozni ilyen formán, illetve, hogy színben, mintában mi tetszik nekünk.
Reméljük, cikkünkkel sikerült ötletet adnunk, segítenünk, hogy hogyan válaszd ki azt a terméket, melyre tényleg szükséged van és amellyel elégedett leszel sok évet át! Áruházaink osztályain szakértő értékesítő kollégák várnak, fordulj hozzájuk bizalommal!
Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig