2016. szeptember 20., kedd

Készíts velünk őszi, krétatáblás dekorációt!

Ti mit szerettek az őszben? Mi azt, hogy káprázatos színekkel örvendeztet meg minket, hogy újra bent vagyunk többet, így többet foglalkozhatunk otthonunk csinosításával, dekorálásával is. Ezt a krétatáblás képet bármilyen mintával, felirattal elkészíthetitek, legyetek egyediek! 


A képkeret méretétől függően, a képet szobátok falára vagy akár az ajtóra is kitehetitek. Amennyiben ajtódíszként, kopogtatóként szeretnétek használni, akkor ügyeljetek rá, hogy a kép esőtől védett, fedett helyen legyen. Gyertek, készítsük el!

Amire szükséged lesz: egy képkeret, egy vastagabb kartonlap, krétatábla festék, ecset, krétafilc, egy kb. 25 cm-es kötéldarab és pár őszi dekorációs levél és virág. Ez utóbbiból érdemes szép művirágokat választanod, így sokáig gyönyörködhetsz majd színükben, szépségükben.Első lépésben vágj egy akkora kartonlapot, ami pont belefér a keretbe (használd mintának a képkeret belsejében található papírlapot) és fesd le krétatábla festékkel. A karton mindkét oldalát érdemes lefesteni, így nem fogja "meghúzni" a festék, és nem lesz hullámos. Ha úgy ítéled meg, hogy egy réteg nem elég, bátran fess két rétegben!


Amikor teljesen megszáradt a festék (olvasd el a termék használati útmutatóját), akkor keress egy számodra szimpatikus feliratot, dekort vagy képet. Mi most a pinterest-en találtunk egy inspiráló képet, ami alapján megalkottuk a sajátunkat :).Amikor kész a felirat, tedd bele a keretbe, és a levelekkel, virágokkal díszítsd fel a keretet.
Végül, de nem utolsó sorban, ragaszd fel rá a kötelet, így könnyen fel tudod majd akasztani, és a kötél egy plusz őszi hangulatot ad majd a képnek!Jó dekorálást, csodás színpompás őszt kívánunk Nektek!
Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig