2016. szeptember 1., csütörtök

Nyomtass, írd fel és rendezz újra az átláthatóbb hétköznapokért!

Becsengettek. Új tanév, új feladatok várnak ránk. Mit szólnátok hozzá, ha idén szervezettebben, kevesebb stresszel, átláthatóbban telnének a hétköznapok? Hétvégén simán elkészítheted ezeket a rendszerezőket, hogy az első éles héten már minden a legnagyobb rendben teljen!
Kezdjük a teljes áttekintéssel! Nyomtassuk ki egy A4-es lapra az egész 2016/17-es tanévet, tegyük be határidőnaplónkba, vagy mágnesezzük a hűtőajtóra! Innen tudod letölteni!

Kisiskolás gyerekünknek nyomtassunk gyönyörű, pasztell színű órarendet. Tipp: először csak ceruzával töltsük ki, aztán amikor már tényleg végleges, akkor írjuk át tintával. Ha vastagabb papírra nyomtatjuk, akkor jobban bírja majd a strapát, de ha esetleg egy laminálógép is megbújik otthonodban, akkor úgy még tartósabb lesz!


Amennyiben egy stílusban szeretnénk többféle nyomtatósat, akkor nézzetek be a Líviához, nála cikk-cakk a menő!


A gyerekek után pedig jöjjünk mi! Mi mostantól heti tervező segítségével vágunk majd bele a hétbe, amit becsület szavunkra mondunk, hogy minden vasárnap délután egy jó csésze tea mellett ki is fogunk tölteni!


Amikor megláttuk ezt az oldalt, egyszerűen nem hittünk a szemünknek. Heti tervezők 6 különböző pasztell színben és nyolc különböző elrendezésben. A bőség totális zavara :)


Az előző éves parafa táblát sem kell kiszanálni, hanem hasznosítsd újra, nyomtass ingyen letölthető részleteket és minden hónapban rendezz újra!Végül, de nem utolsó sorban pedig jöjjön a személyes kedvencünk, melyet alig várok minden hónap végén, Zü, egy francia grafikuslány havi tervező lapja. Nyomtatható ÉS számítógép háttérként is letölthető. Megfelelő post-it programmal pedig a kellő helyekre felrakható a fontos feladatlista. Ettől szerintem mindenkinek tutira megjön a kedve rendezetté válni, nem?
Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig