2016. október 7., péntek

2016. őszi trendek 1. rész: Pihe-puha takarók

Ezeken a csípős reggeleken, főleg, amikor még az eső is esik, egyre nehezebb elindulni otthonról. Ha már elindultuk, elindult  a napunk is, viszont este valahogy így ősszel jobban sietünk haza, a saját meleg hívogató otthonunkba. Mostani bejegyzésünkben szeretnénk Nektek megmutatni az idei, őszi trendet, melyekkel hívogatóvá, még puhábbá és kényelmesebbé varázsolhatod nappalidat. Gyere, tarts velünk!

Pihe-puha takarókból sosem elég! Idén 3 stílus jelenik meg markánsan, ha lakberendezési kiegészítőkről beszélünk, az első a hideg, fehér szín mellé adott kevés és inkább monokróm kiegészítő, a meleg, őszi színek és végül, de nem utolsó sorban a műszőrme takarók. 

Amennyiben a fehér szín mellett tettük le a voksunkat, fehér falak, fehér bútorok, fehér kanapé, akkor ősszel sem kell eltérnünk a monokróm iránytól, válasszuk világos takarókat, melyek izgalmas szövésükkel, struktúrájukkal becsempészik be az őszt a nappalinkba!

Ha nappalink alapból egy meleg, barnás színek által dominált helyiség, akkor válasszuk a klasszikus őszi színeket kiegészítőnek.Egy kis műszőrme mindenhol feldobja a tér hangulatát, melegebbé, puhábbá válhat tőle a lakásunk.Amennyiben megtetszettek a takarók és úgy gondolod, hogy ideje beruházni egy-egy új darabba, gyere, látogass el áruházainkba, hiszen most hétvégén, október 8-án és 9-én, minden termékünket 15% kedvezménnyel vásárolhatod meg! Következő bejegyzésünkben az idei őszi lakástextil trendek 2. részével, a díszpárnákkal érkezünk, ne maradjatok le róla! 

Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig