2016. október 14., péntek

2016. őszi trendek 2. rész: párnák minden mennyiségben!

Így péntek tájékán, már eléggé itt az ideje a hétvégének. Igyekszünk túllendülni a tényen, hogy holnap ugyan szombat lesz, de munkanap. Hétvégenként, úgy általában, Ti megengedtek magatoknak annyi kikapcsolódást, hogy egy jó könyvvel, nyugiban leülhessetek a kanapéra és olvassatok mondjuk úgy - legyünk realisták - fél órát? Körbepárnázva, takaróval betakarva, egy jó teával? Nem? Akkor most tegyetek kivételt, kanapén lazulásra fel!


Múlt heti takarós összeállításunk után, következzen most a párna-vonal. Párna kell minden formában, színben és méretben. Nézzük, hogy mik az idei trendek, mivel tehetjük még kényelmesebbé az őszi hétvégéket!


1. A geometria még mindig hódít! Izgalmas minták, fekete-fehér kombinációk - ott a helyük minden modern lakásban.

2. Állatok mintában, formában és szőrrel. Aki merész vállalhatja az állat nyomatos párnákat, aki egy kicsit visszafogottabb, annak a műszőrme, plüss megoldásokat javasoljuk.
 kép


3. Kötött, természetes hatású párnák. Olyanok, mintha egy extra, kényelmes, puha pulóvert vennénk magunkra, nemcsak tapintásra, hanem látványra is kedvünk támad odahuppani a párnák mellé a kanapéra és körbevenni magunkat velük.


Reméljük, sikerült tanácsot adnunk, hogy milyen párnát válasszatok, mivel tudjátok még jobban feldobni nappalitok őszi hangulatát. És a jó hírünk, hogy most szombaton és vasárnap, azaz október 15 és 16-án, minden lakástextil, függöny, dekoranyag és szőnyeg 20% kedvezménnyel kapható, gyertek, várunk Titeket szeretettel!

Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig