2016. október 12., szerda

Mi lenne ha? - lakberendezési elmélkedés Lakbeartől

Itt, a Decolady blogon megszokhattátok, hogy havonta új bloggereket mutatunk be Nektek, illetve nézhetitek az ő szemszögükből a kika termékkínálatát. Ebben a hónapban egy igazán rendhagyó vendéget köszönthetünk soraink közt, Lakbeart, aki egyedi hangvételéről és stílusáról tesz most is tanúbizonyságot. Fogadjátok szeretettel őszi, lakbearendezős posztját!
Mi lenne ha?


Ha az otthonra úgy gondolunk, mint egy tál ételre, akkor legalább olyan sokféle stílusú lehet, mint ahány különböző ételt megálmodhat egy kreatív ember. A szemünk is lehet éhes, ha a nappalink csak tökfőzelék fasírt nélkül. Még a tökfőzelék is jobb, ha van mellé kiegészítő vagy kísérő, nemhogy az otthonunk. Nem mindenkinek elég, ha van hova leülnie és van egy „lapostévé”, ami képeket vetít a kikapcsolódás óráiban. 

A Szulejmán alatt bizonyára elkalandozik az ember a pompás keleti kiegészítők láttán, és van úgy, hogy beindul a pavlovi reflex. Elmentjük az adást emlékeztetőnek és beszaladunk a kikába, hátha találunk valami tökös kiegészítőt, otthonunk fűszerezésre. Az áruházban aztán, úgy fél óra alatt, képzeletben elköltünk egymilliót, mert minden négyzetméteren találunk valami szépséget. Ilyenkor csak a pénztárcánk vastagsága szabhat határt. A kiegészítők vásárlása általában nem annyira szigorúan tervezett, mint amikor az ember egy megfelelő ágyat akar kiválasztani magának a kínálatból. Lazábban kezeljük a helyzetet és szinte mindig a szívünkre hallgatunk, hiszen a tökfőzelék is jó tükörtojással és a sült virslivel is. 

A legfontosabb alapszabály, hogy a kiválasztott kiegészítők egyrészt passzoljanak a már meglévőkhöz, másrészt felfrissítsék vagy megváltoztassák a már megszokott hangulatot. Sokszor nehéz eltalálni, hogy mi passzolna igazán. Nem egyszer érezhetjük a hazavitt zsákmányról, hogy ez bizony nem lesz így jó, nem passzol sehova. Ilyenkor a közelgő karácsonyra gondolunk, és azon sakkozunk magunkban, hogy melyik szerettünknek lenne jó ajándék, a nem igazán telitalálat kiegészítőnk. 

Éppen ezért én most kiválasztottam néhány kiegészítőt az áruház internetes kínálatából és behelyeztem a fotóikat saját otthonom meglévő hangulatába. „Mi lenne ha” alapon megnéztem, hogyan illenének az új helyükre. Lássuk hogyan sikerült a képzeletbeli fűszerezés.

Nektek melyik a kedvenc őszi kiegészítőtök, vagy melyik kompozíció tetszik legjobban Lakbear otthonában? Írjátok meg nekünk, ide a bejegyzés alá, kommentben! 

Share:

7 megjegyzés

 1. Az utolsó. Az IPhone díszpárnás kompozíció inkább sokkoló(hogy a macskásról ne szóljak, az csak fogcsikorgató)

  VálaszTörlés
 2. Izgalmas kísérletezés.
  A szobor és a párna jól illenek..

  VálaszTörlés
 3. Izgalmas kísérletezés.
  A szobor és a párna jól illenek..

  VálaszTörlés
 4. Nekem a dekor tál, az órás, párnás, a többi nem illek Lakbear miliőbe :)

  VálaszTörlés
 5. A kutyapersely és a csillag, olyan ismerős. Az utólsó képen a biciklikormány is meghökkentően Lakbear-es!

  VálaszTörlés

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig