2016. október 10., hétfő

Varrás nélküli textil tök dekoráció - készítsd el velünk!

Sokak, akiknek azt mondom, hogy készítsünk textil ezt-azt, gyakran legyintenek, hogy á, én nem tudok varrni! Pedig sok esetben nem is kell varrni tudni - bár tény, hogy varrni elképesztően egyszerű és nyugtató is egyben - textilből, textillel dolgozni nem csak öltögetve lehet! Most mutatunk Nektek egy olyan egyszerű, könnyen kivitelezhető vicces őszi dekorációt, ami textilből készül, és egy jó ollón, kevés újságpapír és pár méter spárgán kívül nem sok minden kell hozzá! Gyertek, tartsatok velünk!

Ezeket a cuki, textil maradékokból készített tököket a következő alapanyagokból tudod elkészíteni: textilmaradékok kb. 20x20 cm, vagy 30x30 cm-es négyzetekre vágva, újságpapír, vagy olyan hulladék papírok, amikre már nincs szükséged és egy gombolyag spárga.

Gyűrd össze a papírokat galacsinná, és tedd a feldarabolt textil négyzetek közepére.Készíts csomagokat a textilnégyzetekből.


Kezd el a spárgát a batyun körbe tekerni, ahogy a képen látod.


Majd, amikor elég "gerezdet" tekertél a töködre, akkor jöhet a szár! A szárra nagyon szorosan és egymás mellé tekerd a spárgát, így tudod majd kedvedre hajlítani a végeredményt.


Készen is lennénk :). A tököket nemcsak narancs színű maradék anyagból készítheted el, bármilyen őszi színű, vagy textúrájú alap megfelel. Használj zsákvásznat, vagy sötétebb, mintás dekor anyagokból is csodás kis tökök születhetnek!Amennyiben nem találtál otthon maradék textileket, de kedvet kaptál elkészíteni a tököket, akkor gyere, látogass el áruházainkba, most hétvégén, szombaton és vasárnap, azaz október 15-én, és 16-án minden függöny, dekoranyag, szőnyeg és lakástextil 20% kedvezménnyel lesz kapható!
Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig