2016. november 26., szombat

Ajándékötletek a család minden tagjának

Reméljük, mindenki túlélte a fekete péntek okozta bevásárlási sokkot, a lefagyó honlapok és a 3 perc alatt elfogyó termékek miatti csalódás talán már a tegnapé. Mostani bejegyzésünkkel az egy-egy hiányzó ajándék okozta űrt próbáljuk legjobb tudásunk szerint megtölteni, íme a mi kivonatolt ajándékötlet listánk a család minden tagjának!Anyu

Anyunak valahol egyszerű, de mégis sokszor nehéz igazán jó ajándékot találni. Egy sokadik kozmetikai csomag, vagy negyedik táska nem biztos, hogy telibe talál, de íme a mi mesterhármasunk!
Ágyba vihető reggeliző tálca - igen, igen, reggeli kuponokkal együtt!

Imádni való virágmintás fürdőköntös - és egyben a másik kopott könyökű eltüntetése.

Tenyérbe simuló, szemet gyönyörködtető cappucino-s csészék.


Apu
Az Apukákkal sokszor nincs egyszerű dolgunk, hiszen vagy mindent megvesznek maguknak, vagy olyan dolgokra vágynak, amit mi - mivel nem értünk hozzá - nem tudunk megugrani. Íme pár jolly joker ötlet, amik tényleg hasznosak és szépek is egyben.

Új kávéfőző - hogy egy gombnyomással indulhasson a reggel


Egy kis helyet foglaló, de mindig praktikus szobainas, hogy a ruhák ne egy kupacba dobálva várják a másnapot…Nagyszülők
Az "Ó, édeseim, nekünk már nem kell semmi!" mondatoktól mi a falra mászunk, de persze ettől függetlenül minden évben elhangzanak. Idén ezért inkább fel se tegyétek, hanem vegyetek pihe-puha mindig melegen tartó plédet, egy olyan képkeret szettet, amit telis-tele raktok a rólatok készült legjobb képekkel és persze nem utalásként, hanem egyszerűen azért, hogy könnyebben lássák, hogy mennyi az idő, egy hatalmas óra mindig jól jön!

Gyerekek
Tegyük a kezünket a szívünkre, hiába szeretnénk menők lenni, és naprakészek a gyerekek által szeretett, áhított dolgokkal kapcsolatban, egyszerűen nem tudjuk tartani a tempót… Ezért most olyan ajándékötleteket gyűjtöttünk csokorba, amik technikai vívmányoktól függetlenek, de mégis telibe találnak!
Hatalmas poszter, plakát, akár egy imádott és vágyott városról, akár egy filmről.

Egy tökéletes hely a selfie-knek és a kedvenc fotóknak.

Egy ülőzsáknak, vagy másnéven babzsáknak minden gyerek - kortól függetlenül - örül. Jó hír az, hogy mostantól egészen december 6-ig legalább 19% kedvezménnyel juthattok hozzá minden ülőzsákunkhoz!


Reméljük, sikerül adnunk pár igazán jó ötletet és kedvet is csináltuk, hogy ellátogassatok áruházainkba, ahol további remek ajándékok ötletekkel, csodás dekorációkkal és minden hétvégén más-más akcióval várunk Titeket szeretettel!

Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig