2017. január 9., hétfő

7 tipp a kényelmes, otthonos hálószobáért

Hálószobánk a menedékünk, ide húzódunk vissza minden este, hogy kipihenjük magunkat, itt lábadozunk, ha betegek vagyunk és itt töltődünk fel egy-egy kiadós alvással hétvégén. Mostani bejegyzésünkkel szeretnénk megmutatni Nektek, hogy mivel lesz még kényelmesebb, még otthonosabb lakásotok pihenőzónája, tartsatok velünk!


1. Találd meg az ágy helyét - úgy, ahogy Neked kényelmes. Sokan szeretnek rálátni az ajtóra, párunkat ez kimondottan zavarja. Előfordul, hogy az ágy az ablak alá kerül vagy a hely szűke miatt a fal mellé, és nem lesz körbe járható. Az ágy pontos helyének a megtalálása nem egyszerű, de nem is lehetetlen feladat! A legfontosabb, hogy Te érezd jól magad alvás és pihenés közben, ne a tér!
2. A lakás próbaszobája - ha szeretnéd kipróbálni, hogy milyen egy markáns, sötétre festett fal - ami nagyon is nyugtatólag hat, vagy hogy passzol-e egymáshoz két szín (kék és a bézs), akkor itt tedd meg. A családtagokon kívül senki sem látja majd, ha esetleg nem jó az eredmény, és bármikor újrafestheted.3. Különböző, de mégis egy - sokunknak a hálószobában csak ilyen-olyan maradék bútorok kapnak helyet. Viszont nem kell, hogy szedett-vedettnek nézzen ki a pihenőnk, fessük azonos árnyalatúra a bútorokat (fehérre, feketére, vagy egy kedvenc színünkre), és máris jobban illenek majd egymáshoz!

4. Textilek - a jó minőségű ágynemű sajnos a pénztárcánkat eléggé megterhelő beruházás, azonban megtérül. A nyugodt, pihentető éjszaka, melyet nem egy műszálás huzatú, számunkra allergén takaró alatt, kényelmetlen párnával kell eltöltenünk, nappal mindenképpen megtérül.5. A tároló, dolgozó funkciókat rejtsük el - mind a ruháinkat, mind a munkánkat, lehetőség szerint tegyük szekrénybe, ne legyen semmi elől, mert zavarhatják a nyugodt pihenést. Pihenni sokan - mi is - csak rendben, és harmóniában tudunk.


6. Ágyneműtartó helyett - csinos ágytakarók és párnák. Kinek van kedve minden reggel precízen beágyazni? Elég kirázni, majd kisimítani az ágyneműt, és egy csinos ágytakaró alá rejteni, majd pár párnával feldobni az ágyat, és készen is vagyunk! Látványnak is szebb és ágytakarós-párnás puha ágy, ugye?


7. Elektromos kütyük nélkül - ha megoldható, akkor csökkentsünk az elektroszmogot a legkevesebbre hálószobánkban. Telefon, tablet, ipad maradjon kint, ha lehet akkor a wifi routert kapcsoljuk le éjszakára, és persze a tévének is jobb helye van a nappaliban. 


Reméljük tanácsainkkal sikerült pár kényes kérdésben tanácsot adnunk, segítenünk. Amennyiben hiányzik egy-egy kiegészítő, vagy úgy érzed, hogy most jött el az idő a hálószobád teljes felújításának, akkor hétvégén, január 14-én és 15-én szeretettel várunk áruházainkban, mert minden hálószoba bútort 12%, minden függönyre, dekoranyagra pedig 20% kedvezménnyel kínálunk!


Share:

3 megjegyzés

 1. Nem jelentkeztem be, mert szeretném megtudni a KIKA igazgatójának, vagy a hálószoba-bútorok eladójának-főnökének a telefonszámát. remélem--tudnak még válaszolni 15 óra előtt, mert akkor jönnek, hogy ----
  állitólag nem lehet megcsinálni a hálószobába -karácsonyra kapott (50 ezer Ft-os) --- ágyrácsot. 75 Kg vagyok és leszakadt alattam, mikor ráültem. Kérem sürgős válaszukat. A Fogyasztó Védelem utána intézkedik. Erdész Sándorné

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Marcsi! Nagyon sajnáljuk a kialakult helyzetet. Levelét továbbítottuk az illetékes osztálynak. Köszönöm megértését, és türelmét. Üdvözlettel Diána, a decolady.hu szerkesztősége nevében

   Törlés
  2. Kedves Marcsi, kérem, vegye fel a kika Magyarországgal a kapcsolatot az info@kika.hu email címen, adatai megadásával és a probléma pontos leírásával. Türelmét köszönve, üdvözlettel Diána

   Törlés

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig