2017. január 20., péntek

Munkahelyi egyszerű, praktikus ebéd ötletek

Megoszlanak a vélemények arról, hogy vigyünk-e munkahelyünkre ebédet vagy sem. A közeli kifőzde kontra mikrózott házikoszt kérdésben nehéz dönteni. Sokunkat azonban érint egy diéta vagy valamilyen étel-intolerancia és sokszor a gazdaságosságról sem szabad megfeledkezni. Most egy olyan összeállítással készültünk Nektek, melyben - ha nem is minden napra, de - találtok remek ötleteket, hogy mi és mibe kerüljön, hogy egészséges, tápláló ebédet ehessünk, mindezt kevés pluszmunkával és még finom is legyen. Ki tart velünk?


Első kardinális kérdés, hogy van-e mikró a munkahelyünkön? Ha nincs, akkor se keseredjünk el, hideg ebédünk is lehet jó! Mire gondolunk?
- saláták üvegben, előre is elkészíthető!
- előző estéről marad fasírt hidegen, salátával
Ha van mikró, akkor pedig nagyon széles a skála! Íme egy gyors áttekintés, hogy mi minden kerülhet abba a bizonyos dobozkába!
- rizses ételek (zöldséggel, hússal)
- és minden, ami a tegnapi vacsora volt (főzz úgy, hogy maradjon :))
A munkahelyre csomagolt ételek során ne feledkezzünk meg egy tápláló tízórairól vagy uzsonnáról sem, ennek fontosságáról korábban itt olvashattatok és szuper recepteket is találtok a cikkben!


Ha már tudjuk, hogy mi mindent szeretnénk és tudunk enni, akkor jöhet a következő kérdés, hogy miben visszük magunkkal? Fontos, hogy jól záródó, többször használható, mérgező anyagoktól mentes műanyag edényeket válasszunk!Ha kedvet kaptatok, gyertek, nézzetek körül most hétvégén a kika áruházban, ahol minden konyhai és háztartási termék 15% kedvezménnyel lesz kapható! Reméljük, bejegyzésünkkel segítettünk és ha nem is minden nap, de hetente többször visztek ebédet magatokkal munkahelyetekre!


Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig