2017. január 6., péntek

Tedd el emlékbe 2017 legjobb pillanatait!

Milyen jó is lenne, ha a szép emlékeinket eltehetnénk, mint egy befőttet és amikor hatalmas szükségünk van rájuk, hogy felvidítsanak, vagy egyszerűen csak emlékezni szeretnénk, akkor fognánk, és elővennénk… Mindez azonban lehetséges, ha kis papírokra felírod és üvegbe zárod a legszebb emlékeid, majd jövőre, előveszed és visszaemlékszel. Egyszerű, ugye? Tényleg az! Próbáld ki, készíts el saját emléküvegedet, mutatjuk hogyan!


Ez az ötlet nem hoz villám eredményt, hiszen egy egész évig rakosgatni kell az üvegbe a kis papírokat, emlékeket, de higgyétek el, megéri! Nagyon könnyen-gyorsan elkészíthetitek saját üvegeteket, melyhez nincs egyébre szükségetek egy nagy befőttes üvegre, papírra, a kinyomtatott címkékre és ha szeretnéd tovább turbózni, akkor dekortapaszokra.


Minden egyes alkalommal, amikor valami jó történik Veled, írd fel egy darab papírra és tedd be az üvegbe. Ha egy jó filmet láttál, vagy szuper koncerten voltál, akkor azok a jegyek is mehetnek bele. Utaztál? Láttál egy kiállítást, mind-mind emlék, így a legjobb pillanatok között a helye :)!


Az üveget tedd egy könnyen hozzáférhető helyre, a legjobb az, ha mindig szem előtt van, így akár naponta a nap legjobb pillanatát felírva gyűjtheted össze 2017 legszebb, legjobb pillanatait.
Év végén, hatalmas élmény lesz visszafejteni a papírokat, elővenni a koncert belépőket, látni a jegyeket. És így megőrizheted magadnak 2017 legjobb pillanatait, akár örökre is!

Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig