2017. február 4., szombat

10 nélkülözhetetlen konyhai kiegészítő 2000 Ft alatt

Mindenkinek más elképzelése van arról, hogy milyen egy jól felszerelt konyha. Van, akinek elég pár fakanál, lábos, egy kés és egy vágódeszka és persze ott a másik véglet, akinél még cseresznyemagozó kanál és flambirozó pisztoly is lapul a fiók mélyén. Mostani válogatásunk mindenkinek hasznos lehet, azoknak is, akiknek minden megvan - vagy mégse?, és persze azoknak is, akiknek még szüksége van egy-két dologra. Kezdjük az elején! Az előkészületekkel, egy késbarát bambusz vágódeszka, egy ergonomikus kerámia pengés hámozó minden főzésnél nagy segítségünkre lehet.Egy ilyen univerzális sütőtál tényleg minden konyhában jól jön. Egy kisebb adag süti, vagy egy gyors vacsora percek alatt összedobható benne!


Ha már sütünk, akkor a praktikus, magunkkal vihető muffinok se maradjanak ki. A szilikon forma pedig a tapadásmentes kiszedést biztosítja, így még papírra sem lesz szükségünk!


Azért, hogy ne égjen semmi oda, használjunk időzítő órát :)!

A finom falatok mellett ne feledkezzünk meg az innivalókról sem! Egy egyszerű, de szép pohárszett, egy vizes kancsó és egy citromfacsaró, hogy bármikor készíthessünk egy jó limonádét elmaradhatatlan kelléke a konyhánknak.

A tálalást segítendő, egy szép saláta kiszedő sosincs rossz helyen!

Alapanyagainkat, vagy készre sült kekszeket pedig tároljuk ezekben a légmentesen záródó Retro üveg tárolókban.


Listánk végén, egy költői kérdés, szerinted mindent beletettünk, vagy kimaradt valami? Esetleg kiderült, hogy szükséged lenne 1-2 kiegészítőre? Ha ez utóbbi, akkor segítünk, hiszen most hétvégén február 4-én és 5-én minden háztartási és konyhai eszközünk 15% kedvezménnyel lesz kapható! Várunk áruházainkban szeretettel vagy nézz körül webshopunkban!
Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig