2017. február 17., péntek

Beköszöntött a tavasz a kika áruházakba is!

Nagyon-nagyon vártuk már, hogy végre a tavaszról, a tavaszi termékekről és a csodás színekről írhassunk Nektek! Eljött az idő, a mi időnk, végre megmutathatjuk Nektek, hogy milyen csodás, jó kedvre derítő termékeket találtok a kika tavaszi kollekciójában! Tartsatok velünk!


Lássuk részletesen, hogy milyen újdonságokkal találkozhatunk a polcokon!

1. Üde, friss színű lakástextilek - tavasszal nagyon várjuk, hogy a szürke időjárás, a felhők, a ködös reggelek, kopár fák után végre újra színek vegyenek minket körül. A ragyogó zöldek, sárgák elképesztően jól mutatnak majd a natúr színű kanapénkon, foteljeinkben, használjuk őket bátran!
 2. Feliratok, feliratok, feliratok - az elmúlt évek legnagyobb trendje, a feliratok. Először a krétatáblával kezdődött minden, most pedig már a legapróbb kis díszig mindenen szívünkhöz-lelkünkhöz szóló feliratokat találunk. Bármikor rájuk pillantva mosolyt csalnak arcunkra!


3. Mécsesek és lámpások - minden évszakban, így tavasszal is! A gyertyafénynek, a mécseslángnak igazából nincs évszaka, mindig, mindenhol otthonossá, meghitté varázsolja az apró láng a teret. Használjuk bátran a vidám, tavaszi színekben és geometrikus formákkal díszített mécsestartókat, és a téli lámpások ideje sem járt le! Nézzétek milyen remekül illenek a tavaszi enteriőrbe!Ezzel a pár csodás képpel, reméljük, be tudtunk csempészni - ha csak a monitorotokra is - a tavaszt! Hétvégén fantasztikus akciókkal várunk Benneteket áruházainkban és online is, minden lakástextíliára, szőnyegre, függönyre, karnisra, lámpára, háztartási- és konyhai eszközre, tapétára, képre, tükörre és lakásdíszre 15% kedvezményt adunk február 18-án és 19-én. Ideje tavaszba öltöztetni otthonotokat is!
Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig